[跑online]集中討論區(17)-邊個爆咗1001唔開po

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
我覺得老鼠頭比較好用
可以嘅話就換返個
用外掛/智能按精
小惡魔/小天使寵物-D
外裝5%黃氣一定值得換
係,長期買唔到
用八達通啦
你人在外國?
唔係 我係successful case 打電話上客服 做初步 認證 之後再upload 資料 查詢返 帳號密碼鎖 同改返真實身份證

上個禮拜五搞 禮拜日收到email搞掂

記住 先打電話 後 login 最後upload 身分證

https://www.talesrunner.com.hk/service/service.html

客服電話 (852) 2250-9311 / (852) 2250-9322
服務時間 10:00 - 19:00
傳真號碼 (852) 2391-3117

忘記遊戲帳號密碼 / 身份證號碼 查詢流程如下:
本地玩家︰
1. 請先致電客服熱線 2250 9311 / 2250 9322作遊戲帳號資料初步身份核對
2. 通過初步身份核對後,進入申請介面填寫表格及上傳身份証明文件
3. 待客服核對帳號註冊資料,並致電回覆確定是否合符查詢資格
4. 請緊記帳號資料 並 不要向任何人透露相關資料,以避免帳號盜用問題發生

海外玩家︰
1. 請以電郵提供 修改資料表格(按此瀏覽 或 按此下載壓縮檔) 作遊戲帳號資料初步身份核對
2. 通過初步身份核對後,進入申請介面填寫表格及上傳身份証明文件
3. 待客服核對帳號註冊資料,並以電郵回覆確定是否合符查詢資格
4. 請緊記帳號資料 並 不要向任何人透露相關資料,以避免帳號盜用問題發生

遞交網上申請
(*請先致電客服熱線作初步身份核對)
288 fps 求其wtsapp一條靚女都搞掂
啱啱試咗 可以
做乜撚野係咁彈game
有咩辦法可以拎三粒追擊者金幣
爭三粒換到件ss 多一件交易卷素材
掛左成日都無事...雙開其他GAME 都無事
應該係你電腦問題......
到18頁先知有新post
多左咁多人
del ac黑暗兵法
想問記錄保管所嗰啲點儲
啱啱裝返game
點解啲人一鋪有9萬up exp
外掛
正常上限一場30000
有少量裝可以加上限 比到盡34000左右?
同埋以我所知單場最多exp係raid Dr Hell 打贏隱王
九萬嘅係河道?
一場
30000 TR , 90000 EXP
跑online刷經有咩意義
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞