[跑online]集中討論區(17)-邊個爆咗1001唔開po

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
最近玩返 想問抽中左開發者證明 應該換特級資料定儲證明換lala寵身?另外想問 鳳凰箱應該用精髓一步一步合d鳳凰標記上去定直接抽好?
岩岩入左幾百點玩下
點解分配點數果到係咁出現操作錯誤既
1: lala寵之後未必再出
特級資料其實幾伏
先唔講抽重覆/唔實用得個樣嘅ss
最黑仔係抽中七大罪箱
所以比較建議換左寵先
(Lala世一)
2:慢慢開 儲到夠材料都未抽到咪合左去
想問下點樣可以賺錢?
已經冇錢買魚餌
近排太多人回歸 整爆咗個server超載
客服同入點系統都死咗
8bit寵物 雪虎手 特殊欄既裝 惡魔推進器 炫光手環/推進
唔使專登留嘅不過如果我見差唔多爆通常就會開定 琴日冇留意

【⚠️⚠️⚠️ 港台:帳號刪除提示 ⚠️⚠️⚠️】
港台玩家,見字上跑!
記得盡早聯絡和提醒久未上線的跑者朋友啊📣
====================
戲谷官方將在 6月21日 (0000) 進行點數維護及帳號刪除
所有於2020年6月22日 (0000) 至 2021年6月21日 (0000)
沒有「儲值點數 或 登入遊戲」紀錄的遊戲帳號會被刪除
✅ 為免帳號被刪除,請在2021年6月21日 (0000) 前登入遊戲1次
詳情請參閱戲谷官方公告:
https://www.talesrunner.com.hk/news/news.html
==============================
🆕 TR頻道的Discord群組已經開通啦!
👉 立刻加入:http://discord.gg/CBuMDKb
#跑Online #TalesRunner #見字上跑 #Tag返啲潛水friend出嚟
想問下抽獎版係咪星期三更新之後就完
依加先去到第9
但係我已經有皇家lala 有龍寶寶 所以喺淨低三樣揀一樣?
sosad
可以考慮埋8bit 佢係外裝黎 有5黃氣
依家努力農緊條頸巾
加油
佢算數一數二難合
想問吓記錄保管所道具 瘋狂釣魚有咩用~
我好似認得你
咪相認
啱啱街場個人?
想問下啲數值點樣升上去 數值升到十幾已經極限
瘋狂釣魚啊嘛
咁都撞到 btw 我搵完個阿伯都搵唔到有得換裝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞