數碼暴龍VB討論區(12)

1001 回覆
3 Like 8 Dislike
BANDAI果個長好多
同埋2邊個版權係有唔同
VB有 (C)2010「ウルトラマンゼロ THE MOVIE」製作委員会
(C)ウルトラマントリガー製作委員会・テレビ東京
BANDAI無
隔左一日開VB app
點解變撚左英文....
有無人識轉返做日文?
iOS
設定 > VB Lab > 語言 > 日文
你部電話嘅”設定”

Android
唔知
thx
感覺上睇英文仲難明過日文

唔知遲下有無繁中
痴線,個app變左英日文混雜
一係就全英一係就全日啦
半英半日on99
今日有raid打

聽朝11點先會有新手環嘅情報
就咁睇就只係唔同色......希望係啦
日本10點,香港9點?
大耳獸呀
https://toy.bandai.co.jp/series/vitalbracelet/
出咗2隻新錶
VB Digivice / VB Characters
Digivice係舊版升級版
Characters就玩超人 / 拉打
數碼暴龍同Characters唔保証可以互通
仲係唔防水,on99
扭蛋版都未收到,妖孤獸同基爾獸就出完全版
已成condom
apps垃圾垃圾錶,dim又撚鳩人
一味消費情懷
唔撚玩啦
拉打咸超
真係買撚死人咩…
十環 指日可待
等互通到再買拉打卡
VB Characters: 超人
- 基本版TIGA (27/11, 6490yen)
- 魂限超人55週年版 (超人六兄弟VBM, 6490yen)
- VBM Card TIGA (18/12, 990yen)
- VBM Card Vol.1 ZERO & ZETTON (27/11, 1980yen)

VB Characters: 拉打
- 基本版KUUGA (27/11, 6490yen)
- 魂限拉打50週年版 (昭和10大Rider, 6490yen)
- VBM Card KUUGA (18/12, 990yen)
- VBM Card Vol.1 ZEA & ARK (27/11, 1980yen)

P.S.:
1. 超人/拉打錶programe一樣,兩者VBM Card可以互通
2. VBM Card最多可以俾2部機用

VB Digivice-V-
- 基本版伽瑪獸 (2/10, 4730yen)
- 伽瑪獸Dim Card-V1- (2/10, 990yen)
- Dim Card-V2- (11/12, 1980yen)

P.S.:
1. 已使用Dim Card可以再俾多2部新機用 (舊機一樣只限1部)
2. 未使用Dim Card可以連去3部新機 or 1舊2新
完美撚狗
扭蛋既正傻西
屌你老母萬代
一早棄撚左垃圾game
利申:訂左扭蛋卡
出咁撚多隻我想睇下有無人戴到梁朝偉咁
On9錶 想棄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞