數碼暴龍VB討論區(12)

1001 回覆
3 Like 8 Dislike
好好戴 因為佢有個扣所以唔使驚甩
新加入,已經買晒而家有既dim 卡(黃色個隻+V仔+亞古+加布+vol 1 &2,黑亞古同黑加布係訂緊)
想問係咪應該養晒3 個type AP 都有16 既先(for 打活動)或者有冇咩推薦先養
雪櫃得好小,想問駛唔駛留位打成長期同成熟期既杯?定係隨緣?
我會揀DP10嗰啲先,之後先AP16
不過我見兩個活動都係用帝王龍甲FM多,free屬性打哂
雪櫃位用黎聯展進化用
留一隻啦
佢而家嘅PVP獎勵有raid券
好有用
之前我仲訂咗兩套GP dim card
估唔到半年多啲已經無人玩
同pkm go差不多,有情誼fans先會玩到落去
apps 活動 太垃圾 頂唔順
我聽日買手環後日買dim
都係輕鬆隨緣玩下
無期待太多野
幾舊水滿足下童年咪算
自己輕鬆玩,唔太追活動名次
只係養返自己童年回憶鐘意既獸
不過雪櫃真心唔夠用
我之後D卡都有訂兩套
不過純粹係佢隻錶QC唔好
訂多張等第時可以換錶
Dim Card Vol2 係咪派咗街?
我五月尾收咗貨擺到尋日先有心機開黎玩
跟手見到隻APP個圖鑑想追返Vol 1同2 Dim
想知街多唔多現貨

Btw, 隻錶個dim card膠塞好易甩,頭先行街已經甩左

vol 1你去信和/ins甚至log on都會有

個膠塞你上fb group/carousell睇下,有人自己3d print出黎賣
Vol 2 無現貨?
唔清楚,應該都會有
感謝,再去睇睇
以為無派現貨
剛剛有fd出開去睇 $9x 一套
見差唔多價就叫佢幫我買咗先
孤仔之前訂都是88,差少少由佢啦
Carousell 睇有啲80, 有啲90
不過咁啱個fd出開旺角嗰頭
見鋪頭賣9x 我都唔好意思叫佢幫手行多幾間格十零蚊價
今日買多左隻新手環返去
屌 一開度心跳唔著綠燈 到我中伏
希望聽日去鋪頭比我換
V仔你喺邊買? 我都想買都周圍都仲係炒價
V仔獸本身就剩係連埋黃色錶一齊賣
要買原價就一定要連錶買啦 拆出黎散賣唔會平
有冇人遇過app 回傳落手環問題?
每次去到第3次scan 就會fail...
睇黎隻手環對我黎講,唔可以當錶用
個作息時間同佢太唔match....
頭先兩點起身啲Vital值由千幾減到0
進化前回app食道具加返Vital算啦
其實睇心跳嗰個位,長期都上下一樣數字
係咪隻錶有問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞