數碼暴龍VB討論區(12)

1001 回覆
3 Like 8 Dislike
唔該晒,咁我專心養咗一隻究極體先

仲有想請教下DP同AP分別代表乜野數值?
暫時我自己試過要再插dim嘅情況分別有
熄過隻錶
傳過另一張dim嘅digimon
reset過隻錶
DP 係命中率,AP攻擊力

我自己會揀DP10 做打手,但都係謎一般既命中率
早知尋晚唔off隻錶 係一返黎第一日差電off過一次,後來知關機唔計進化時間就無再關過 。
瞓覺好似都唔計進化時間(?)
唔計 醒個12個鐘先計
咁我照熄錶算
隻獸醒嗰啲時間(8-10am) 我多數未起身
iPhone 7 Plus nfc 係咪連唔到app?
Sorry 打錯 應該係 iPhone 7 Plus nfc 係咪連唔到隻手環?
我都有同樣問題,所以之前呢度問過。迪路巴話bandai 有講支援咩電話,有 iphone 7 但無 7 plus

所以結論係傳送數碼暴龍去app 只可以單向,過完去app 唔會成功入返到錶(不停 error)
錢嚟
攞去賣
新手想問點解帶左半日,隻野仲未第一次進化
爬過文話1個鍾就進到第一次
似係訓左覺了,見到隻野頭頂有泡泡
有咩方法攪
Oh thanks!
同埋App入面接完任務係咪要再連一次手錶先真係接到個任?
另外,app入面v+1000係活力值?
好,唔該哂!研究下先
電話開app 按手環轉送電話

手環開 nfc 連接

之後 錶面 對貼住 電話背面較上位置 好耐冇反應
爬文見到,因為我連輸左3場但見唔到隻野有心情唔同個樣,係咪要連手機APP先知佢係咪自動回緊血

受傷治療
受傷時,拍檔精靈個樣會同心情唔好嘅時候一樣,需要唔同嘅時間去治癒唔同嘅傷。
第一次受傷:10分鐘
第二次受傷:30分鐘
第三次受傷:60分鐘
療傷時拍檔精靈頭頂會有加號標誌,資料完咗活力手環會響同埋見到拍檔精靈活躍幾下,之後會自動返去主畫面。如果受傷嘅狀態再連續三次打輸,拍檔精靈會死。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞