數碼暴龍VB討論區(12)

1001 回覆
3 Like 8 Dislike
臨瞓將隻獸擺落backup位就ok
都係65定80
睇說明,應該上下兩個數字會唔同...應該...
下面數字如果係65就有問題
另外過去app/app攞返嚟都會令數值reset返去80/80
新手一問

請問開始咗special mission之後,電話個八達通app要開邊度先可以遇敵?
電話開住nfc功能開住主頁(唔洗開App)
隻錶都係喺主頁 直接拍落去就應該得
拍極都無反應,跟住行去搭車,等車嗰時又見到無端端遇敵,唔知搞乜

btw,成長期係咁輸,勝率好鬼低
定係你撳錯咗 撳咗入去過關模式?
嗰個模式剩係計步數打怪
你要NFC打怪直接喺主頁就得 唔洗撳任何野
原來係咁

因為我睇說明書個post話要入mission mode再nfc先遇到怪,咁睇嚟我做錯咗

同埋隻digimon喺錶十點幾都未訓嘅,成長期都咁曳
你如果入咗過關模式 你一日唔cancel佢就會永遠吊住喺入面唔瞓
你撳實B制Cancel佢就會瞓
放咗佢入電話訓覺了,輸咗俾隻成熟期佢就嘔晒泡
你見到太勁嘅成熟期可以撳實B制走佬
成熟期都有分高攻低攻(自己查)

同埋你可以等隻獸個vital高啲先去打交
冇咁易輸
唔該你

我再研究下先
隻錶有無得較音量?
勁細聲
得有聲同冇聲
有冇人遇過?
cap幅圖黎睇下
唔知關唔關上網事
我用wifi冇問題
但用4g會卡住係第三次傳送
試幾次先得
請問隻digimon不調嗰時要點解決架?

依家有一隻就喺電話好調,但係過落手錶就不調,另一隻就相反
自膠

原來係我自己on9,set錯隻錶嘅時間
點解冰嗰隻成長期咁屎嘅,打乜都狂輸,依家得21勝率

反而個app一開始送嗰隻電嘅成長期就打廢廢成熟期都有得贏
我想問 第一玩進左隻咩樹懶獸勁撚廢 連成長期都唔係成日羸 點算
仲進唔進化到完全體
打活動痴人幫手升爆活力值再去無差別區恰屬性成長期
THX
個活動係指而家究極吸血魔個種?
yup
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞