數碼暴龍VB討論區(12)

1001 回覆
3 Like 8 Dislike
樹懶獸真係廢,就同以前鼻涕獸鼻屎獸差唔多
一係放係錶打,就輸果陣熄錶再著,咁會唔當你輸(隻錶咁化學,唔太建議用呢招)
一係放係app,用道具輔助你打
已經進化咗了 後面升滿5000活力值 先勉強夠贏成熟期 而家知點快d升活力值就易好多
想問下係咪進化到每張dim卡最勁果隻究極體就每日打raid boss刷卷拎獎勵?
㚥似單調左少少咁無左餵食掃屎
不過見個價而家二百幾有交易諗緊買唔買一對同人玩下
其實係,都係開下圖鑑同儲鍾意既寵
我隻錶今日終於到 屌你個老母電鳩網
點解脈衝獸四隻究極體都咁撚柒
御雷獸同修羅戰好型喎,數值又ok
想問下點解隻手環任務果個圖案 㩒下掣 無野出無反應既
正常成長期先可以訓練,如果係Special mission就要用APP放任務
哦!
啱啱食完個lunch佢就進化了

隻野是咪唔會同時出現係APP同手環?
咁我過咗佢落APP接完個Special mission 又要過返落手環先做到?
脈衝唔係一定跟手環架咩?

btw,你要將電話app送嗰隻過落隻錶,都要插dim先過到
係呀脈衝獸
頂 咁即係suppose down app果下已經可以轉隻野落手環?
APP果隻仲要一嚟就成長期 唔洗過渡幼年期
印象中隻錶有熄過或者reset過就要重新插過dim,佢過程中會有提示
脈衝dim連錶送ga wor, 有得另外買?
你想玩V仔獸又對正版有強烈執著咪4多隻黃色錶
其他DIM全部DLC黎
打raid lose 同 win reward有咩分別?
因為就算我輸左過多陣都總會有人打爆幫我升rank
所以想知win係咩淨係唔扣活力
分數淨係計輸出?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞