數碼暴龍VB討論區(12)

1001 回覆
3 Like 8 Dislike
基本上係,而且第一日開關就要跟上車隊,無support真係有排升上去
另外留意輸太多會受傷,一唔覺意無痴膠布就會死要重養
咁我想請教下
DP係影響咩野?回避率?
屬性剋制影響咩野? 因為想知AP16冇剋屬 定 AP14有剋屬勁d
DP同剋屬影響命中率

心情影響AP
屌 點知邊部機有nfc 地鐵補貼站 同 閘機都無nfc對戰 惠康過機果部都無 我好似個on9咁係咁拎隻錶拍啲機

利申:成長期

想問點樣連第二隻手環,叫我引繼又彈呢個
我之前試過部電話入咗傳送嗰版,隻錶喺home page,都可以遇到怪
我知道了
電話無nfc?
我用iphone 8 plus都係自己開黎刷
應該有既 ip11 pro 但點開個NFC出嚟 求教

去 “設定” Active咗呢個先
再去 控制中心 開個閱讀器就得
得咗喇!thank you!

sorry好多問題

仲想問隻野入咗App活力值會唔會減

同埋

點解唔比我用 淨係比我賣
入左app就唔會自然流失活力。除非你打pvp輸左,但要記住入左app既話,你既養成時間係會暫停,過返落隻錶先會繼續

同時因為咁樣,所以張減時間卷要過落隻錶先用得,當你傳返隻野落錶佢會問你用唔用道具,係果到禁
好詳盡thank you
啱啱進咗鋼鐵加魯魯
Backup係戰鬥暴龍
係咪要過廿四小時先會進化變奧米加
3個鐘,鋼加就會進成奧米加之後記得係back up拎返隻戰暴返APP到
請問adv嗰15關係唔係一定要嗰隻完全體親自打晒先可以進到隱藏究極體架?
想一take過就係,好似有巴打成功得,但我自己滿數值既完全體未成功過,最後都係先養隻究極體過哂關再重新養隻新去進隱藏

另外隻究極體過落返app到,然後新果隻去過一次app好似就會自動通關
想問進奧米加係米,戰暴/鋼加擺back up,另一隻係用緊就會自動進化,thanks
唔好意思,睇到上面內容啦
唔該晒
即係同一張dim嘅任何一隻digimon過晒15關就為之達成條啦

換句說話每一張dim只可以玩一次adv?
無錯,同時只需要過一次15關就得,唔洗每次養新野都去打

每張dim都固定15關,你鍾意都隨時可以打返
點解今日想傳返隻究極體落隻錶個陣 隻錶無啦啦又顯示要插返張sim卡 係咪中咗bug定點
仆街我張sim卡都唔知仲係唔係度
成日都要插卡嫁喎
你唔係掉左張卡呀嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞