Apple Watch 用家討論區 (47) 期待Series 7

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
改善咗好多 其實點解
而家換s6好唔抵死都要捱到s7
trade s4 換咗gift card先
9月用嚟買s7
我都唔知

https://www.curatedbasics.com/collections/others/products/apple-watch-adapter?variant=32470395879471
大家好 有冇人知邊度可以買到呢啲Adapter可以用自己錶帶?
同埋最緊要係想搵轉20mm嘅adapter
是但淘條10蚊表帶, 拆左佢應該都係呢個黎
香港有冇地方有? 我戒咗淘寶啦
有冇巴打玩緊beta?
有冇人知點樣可以係錶面show埋數字鐘
見到人地有得加埋數字鐘
但係我搵極都冇
依家D leak講到s7 都係faster processor 同埋faster WiFi connection
乜嘢new feature 都冇,血糖計又話呢幾年都出唔到

9沖s6 得啦
S7 應該有 5G
血糖計仲傳到好行喎, 有話今年冇咩?
S6 Cellular長開LTE勉強捱到大半日,唔知5G會點

睇下到時S7會唔會轉平邊Design
S7 九成九都應該係平邊, 但如果同 iPhone / iPad 嗰種平邊一樣就真係幾核突吓, 我個佢平邊得嚟會有啲位偷少少, 唔係完全同 iPhone / iPad 嗰種平邊一樣
S7 九成九都應該係平邊, 但如果同 iPhone / iPad 嗰種平邊一樣就真係幾核突吓, 我佢平邊得嚟會有啲位偷少少, 唔係完全同 iPhone / iPad 嗰種平邊一樣
佢話唔會有5G ,因為2021年仲未有啱apple watch 用5G modem size
請問點先可以取消密碼,
點整都整唔到
你係咪有APPLE PAY 個D係WATCH?
如果有好似唔俾冇PW
電話有,但錶無加入
Series 5 舊電終於跌到80%以下 可以換電了
巴打用左幾耐先79%
屌我隻s4居然仲有87%
19年9月到而家...未夠兩年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞