Apple Watch 用家討論區 (47) 期待Series 7

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
儲開nike,每代都買,冇計
發覺要unpair 左iphone 再connet 先有update
用緊S4 WIFI
每次晌街用錶增值八達通都要LOAD好耐先update到個數額
想問如果換新錶會唔會快D?
屌 岩岩入左手44mm s6 lte 開都未開想放
有冇師兄更新完8.0之後回訊息語音變咗英文轉唔返中文
點解
我隻S3有時要舉幾次先識著,所以always on都係有用嘅
幾耐先?10-20秒差唔多
想換Garmin 有興可以小議
屌AW 更新load 極都load唔到個更新畫面
有, 如果手寫就每次都要自己轉中文
無錶用+1
想出隻se用住先
好想要發佈會個錶面但冇理由為咗個錶面換s7
想問依家S E仲出唔出得過
本身諗緊出隻7定平平哋se好
隻綠色好靚
但係加$1000為隻色又好似怪怪地
利申用緊s1 貪個face ID解鎖
有人話S7原本應該真係轉左設計 有新功能 但係最後良率唔夠 係今年年尾之前都趕唔到大規模生產 發佈會之前兩個禮拜 先至改返個設計去S6 可以睇吓發佈會 關於錶嗰啲動畫轉場 全部都冇其他產品咁smooth 仲要直接係用cg無啦啦整個山崖出嚟 其他嗰啲產品後邊喺放新 product㗎嘛 去到介紹最後直接淨係顯示Apple Watch 上面乜都冇 而且基於佢嗰個新嘅chip 係放落新嘅設計入邊 所以佢先唔到落去圓嘅Apple Watch 佢先至迫於無奈玩返上一代CPU 淨係可以俾個快差你 因為chip 應該係放落去個充電器度 其他嘢都係software嘅改進 至於拉大左個邊框 同埋整硬個玻璃佢 應該係之前傳出嚟嘅乜嘢極限運動版Apple Watch嘅功能 所以佢先至有 老實講你幾時見過Apple會發佈完產品之後冇第一時間update個官網 好明顯係佢自己都根本整唔切 所以要將原本嗰個直角s7成個delete咗 然後由頭網頁UI畫過 又要由頭諗過嗰啲標題 同埋放乜嘢圖
有無人update完 os8之後每次有 WhatsApp/通知 彈出嚟嗰吓 animation 變到勁疾?
如果用緊s6 真係唔洗換
平平地同你收左佢
大家有冇收到風幾時會有得買最新果款
“later this fall”都應該最快要十月底/十一月頭
唔係呀嘛都唔知值唔值得等
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞