Apple Watch 用家討論區 (47) 期待Series 7

1001 回覆
5 Like 4 Dislike

但有時唔理佢一陣佢又會自己無啦啦work
好on9
冇事
戴住玩水上運動都冇事
有冇巴絲推介IPHONE AIRPODS WATCH多合一既差電DOCK
https://www.wilsoncomm.com.hk/en/verbatim-4-in-1-apple-watch-smartphone.html

依個用緊有快充,但iphone 要插入dock先充到電
想問下依家仲用到最舊款既係咪第3代? iphone apple pay壞左 想平平地買隻當八達通用

落左場試 44好似太大
Don't buy S3 too slow la, buy SE la
p.s. S3 user
3rd gen 唔夠 storage 連 update watchOS 都有困難 (好多人要 reset 先夠位 update)

而且 Apple Watch 好㩒用,用 3年以上除返開都唔係好貴,買 SE 喇
我自己試完都係揀咗40
你用幾號帶?
入dock 仲好啦,無線差電好慢
5號
相同
4代轉6代 倒返個Backup落去之後變成咁

s3如無意外9月會落架
無謂幫apple清貨
6係咪會停產
小弟就係之前用S3,幾經辛苦reset 至update 到,點知唔小心一嘢fing咗佢落地,爆埋芒....得不償失
要reset先update係好on鳩既
不過都係大update先reset一次

S3咁舊都有得unlock iphone都算係咁
好想買apple watch ar,,,
等唔等多3個幾月好
...
SE la
呢度有無用官方皮錶帶
唔急用 就梗係等啦
用住SE 先,S7 有大upgrade先換
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞