Apple Watch 用家討論區 (47) 期待Series 7

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
去跑步,帶隻錶就夠,又有octopus,又可打電話。返唔到轉頭。
想問下個心率唔會keep住每分鐘幫你偵測?
間唔中個紀錄都係幾分鐘前既
要自己打開先得?
冇data嗰隻冇得打電話?
要LTE 果隻先打到
同埋好睇你用AW 的習慣。我自己經常自己一條友跑步,帶隻錶就夠晒。但如果你唔係跑步人,我覺得GPS 都夠用,唔一定要LTE.
唔知隻s6做咩琴晚開始冇同我check心跳
有冇師兄有用golden concept啲case?
當初好似你咁諗,成日電話跟身離唔開電話範圍揀咗GPS版
嗰陣係S4

但工作關係出出入入就斷線,如果咁啱嗰個位要打/聽電話就企咗係度,舊年出S6揀咗Cellular,雖然每個月要比$18但係值得
即係gps版都可以打電話?AW要俾月費plan
gps版要喺電話附近先可以打電話
個範圍有幾遠先
自己用緊cellular ver唔太清楚
Naerby Calling 要開 WiFi & Bluetooth, 個有效距離咪就係 WiFi & Bluetooth 邊樣變唔到都會唔通 / 斷線囉
Naerby Calling 要開 WiFi & Bluetooth, 個有效距離咪就係 WiFi & Bluetooth 邊樣唔到都會唔通 / 斷線囉
Diu~ 又錯
Nearby Calling 要開 WiFi & Bluetooth, 個有效距離咪就係 WiFi & Bluetooth 邊樣唔到都會唔通 / 斷線囉
想問下個心率其實準唔準
個紀錄冇啦啦話我有一下160
有時特登開入去就顯示40 過2秒又變返80幾

但要戴啱位置
同埋鬆緊度都有影響
數據長期都係正常70-100 應該冇事
係唔知點解全日會有一下160或者40幾應該係人為影響到
大家覺得出左series 7
se會唔會減價?
諗緊等唔等
有可能出新 SE, 舊 SE 直接收皮
有流出消息?咁我會等喎
有無人研究過皮錶帶
嚟緊想入手aw7同鱷魚皮/馬屎忽皮帶
更新完7.6.1 一定要入6個字密碼 知唔知點搞?
S4打後既先叫“可用“ 之前都慢到嘔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞