[AN/IOS/PC] Shadowverse之死靈酒肉臭;路有凍死龍骨

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
天盾先手真係好劣勢 差唔多全部怪都要進化

先手先勁wo 可以出盾先

agger 除左生物法玩咩都係求神拜佛希望抽到先手

法堆貫穿4PP勁,先唔想先攻姐
主教我先後都OK
後攻要配黑丁打個搶血
先攻就守卡為主
水晶扺課嗎?

你想買咩先
買卡組既話,死靈龍抵
買街霸頭像,如果你係FANS
抽卡就每日抽1包抵

妖精同巫師構築包呢?抵唔抵?

巫而家唔興落443張虹
妖就323必放3

定係432
好耐無用,張卡比快攻打到用唔到

432梅林 放211仲好

211好用係因為,對面見你係法就唔出卡
432根本BOOST唔到
水晶扺課嗎?

你想買咩先
買卡組既話,死靈龍抵
買街霸頭像,如果你係FANS
抽卡就每日抽1包抵

妖精同巫師構築包呢?抵唔抵?

巫而家唔興落443張虹
妖就323必放3

定係432
好耐無用,張卡比快攻打到用唔到

432梅林 放211仲好

211好用係因為,對面見你係法就唔出卡
432根本BOOST唔到

內戰就係 其他鋪場壓力咁大 都唔敢落盾啦

審判

對住死靈皇家吸血鬼 應該未審就比人打到殘血 龍又係好撚狗 解晒佢啲大怪都可以衝死你 審判同天盾都冇用

咁打唔同職就有唔同打法啦 中速盾教勁就係勁係佢可以任轉打法
但係打速攻的確係冇乜優勢 因為好撚易卡牌

審判

對住死靈皇家吸血鬼 應該未審就比人打到殘血 龍又係好撚狗 解晒佢啲大怪都可以衝死你 審判同天盾都冇用

而家次元既打法仲靈活
唔留得怪比佢
搞到成日唔夠時間殺佢,比佢連開幾門屈機

審判

而家次元既打法仲靈活
唔留得怪比佢

超越不嬲都係瘋狂打頭反而覺得雪人好煩

審判

而家次元既打法仲靈活
唔留得怪比佢

之前唔理佢隻阿伯,比佢魔劍連發出門秒左

審判

而家次元既打法仲靈活
唔留得怪比佢

對法真係唔可以俾佢留怪多一turn打面
吸血真係好撚屈 點解會有on9話復仇廢?

我覺得快攻吸仲麻煩
2 3費有落獨角子同軍神斬比佢T5收頭

咪差唔多 佢張14盾完全塞死哂 佢得番10血你都收唔到佢皮 之後又慢慢回番上去 佢又可以係咁疾走鋪場

http://www.nicovideo.jp/watch/sm31319104廢到屎咁

審判

而家次元既打法仲靈活
唔留得怪比佢

對法真係唔可以俾佢留怪多一turn打面

終於有人知
而家次元既打法根本同疾走皇差唔多
你留一回怪,佢隻野就會好大隻,同埋會BOOST成堆野
陣間放條片上黎
我頭先打左場中速死
佢留左我阿伯
岩岩對住皇家玩超越法 對面17血成場都係怪 我得返4血土偶+呀伯
開門+桃樂詩抽到9費AOE石像 一野清哂全場
今日先講有水晶特價
有冇巴打可以幫手解私人對戰個任
入黎投降就OK THX
房ID:78300
入黎投降就OK THX

好似要人投,要放推
入黎投降就OK THX

好似要人投,要放推

冇人投
入黎投降就OK THX

好似要人投,要放推

冇人投

20次新手個個先係要比人殺
日任個個直接投就得
入黎投降就OK THX

好似要人投,要放推

冇人投

20次新手個個先係要比人殺
日任個個直接投就得

哦,我誤會左
開多個分身又中皇家,想試下玩死靈

3張迅雷

3張3/5玩得過啦

屌 3張星爆開波啦
復仇吸好閪難打呀
復仇吸好閪難打呀

係 我都唔知點撚樣打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞