[AN/IOS/PC] Shadowverse之死靈酒肉臭;路有凍死龍骨

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
超越究竟點打轉蛋 個個都話優勢 次次都輸係筆記

轉蛋打控制喎
唔係比超越食正咩
利申兩副都冇

遇到準時筆記99%輸

3c random打5
死靈張444
新手死靈留名仲摸緊點玩
超越究竟點打轉蛋 個個都話優勢 次次都輸係筆記

轉蛋打控制喎
唔係比超越食正咩
利申兩副都冇

遇到準時筆記99%輸

3c random打5
死靈張444

其實好難準時筆記
冇場優落筆記塊面即刻比人打到腫
btw巴哈近排有篇筆記配魔將軍既中速死
好似幾得意
魔將軍真係好爽,我剩係當佢全體+2攻用都
勁撚過晒D 皇家果D乜鳩加攻
如果有2張魔將軍,買晒3pack主題卡包係咪夠整一副入流死靈?
如果有2張魔將軍,買晒3pack主題卡包係咪夠整一副入流死靈?

yes

yes

想問下而家咩死靈強勢?

yes

想問下而家咩死靈強勢?

中速已經夠曬強勢

yes

想問下而家咩死靈強勢?

中速已經夠曬強勢

但上網睇好多副中速都唔落魔將軍變左落骸骨王?
on9仔

1rd抽十幾張
仲要多謝我
點知龍巫女發動效果抽死自己
新手死靈留名仲摸緊點玩

死靈

死靈唔好架咩
on9仔

1rd抽十幾張
仲要多謝我
點知龍巫女發動效果抽死自己

玩荒牙otk仲放龍巫女

yes

想問下而家咩死靈強勢?

中速已經夠曬強勢

但上網睇好多副中速都唔落魔將軍變左落骸骨王?

又睇乜ON9網

可以點組同有咩卡可以拆 新手岩岩開始玩

妖囉,算叫做齊

妖囉,算叫做齊

咁係咪除左妖之外,其他虹卡都可以拆

痴撚線

妖囉,算叫做齊

痴撚線

咩事?

想用中立解每日

妖囉,算叫做齊

痴撚線

咩事?

想用中立解每日

唔好隨便拆曬卡 日任組副中立牌組解都得 但最大問題你日後想轉職玩 你會好絕望

同埋你拆曬卡 比你組到 你會點先?
即刻喪打RK?爬到上去 如果你嘅日任唔係妖嘅話 你唔洗仔意用到中立解 咁你又少左金嘅來源 更加有排先組到其他職

如果唔係喪打RK 唔旨在咁快打上去
咁就算半成型嘅職都照可以慢慢玩

但如果係好有抽卡運/課長黎
咁當我上面係廢話啦

依個環境下你主玩妖
我估好快會輸到棄game
抽左百幾包Tog都未抽到軍神

合囉 乜deck都放得合左冇蝕底

合囉 乜deck都放得合左冇蝕底

百幾包張金卡都冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞