[AN/IOS/PC] Shadowverse之死靈酒肉臭;路有凍死龍骨

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
冇玩2日 而家龍仲得唔得

t2

T1而家係咩

死靈死靈死靈死靈死靈死靈死靈死靈死靈死靈

完全冇其他上到T1

t2

T1而家係咩

完全冇其他上到T1

之前叫做見到死靈車尾燈嘅龍都收埋皮

t2

T1而家係咩

完全冇其他上到T1

你可以用全防主教去剋佢 但係死靈果種勁都仲係第2個次元
張死祝一隻69守護都仲好d 你3隻23係想點

t2

T1而家係咩

完全冇其他上到T1

所謂剋到其實都係五五開多D

t2

T1而家係咩

完全冇其他上到T1

全防應該唔止55呀?燭台消滅果副wo
依家龍可以點玩
依家龍可以點玩

睇多兩日先 依家疾走果副應該已經係最勁
依家龍可以點玩

上面講日文嗰副?

t2

T1而家係咩

完全冇其他上到T1

真係100%針對死靈就唔止55
不過對住其他職就
依家龍可以點玩

上面講日文嗰副?

係 目前係唯一玩法咁滯 另外龍爪我估都仲玩到下

t2

T1而家係咩

完全冇其他上到T1

真係100%針對死靈就唔止55
不過對住其他職就

對其他都ok既 最主要係次元打唔到
依家龍可以點玩

上面講日文嗰副?

頭先試左一陣
感覺都仲係幾勁

對面唔放死祝嘅話
依家龍可以點玩

上面講日文嗰副?

頭先試左一陣
感覺都仲係幾勁

對面唔放死祝嘅話

死祝玩死哂d疾走 真係好難打
冇死祝妖應該都上到t1
想問下超越對轉蛋係咪劣勢 點解個個轉蛋都可以4費準時筆記靠44就屈死我
想問下超越對轉蛋係咪劣勢 點解個個轉蛋都可以4費準時筆記靠44就屈死我

落3c random打5度既金卡spell

落3c random打5度既金卡spell

都好難打 佢放完手帳第2rd又有多隻又可以再鋪 佢準時出到真係好撚勁
主教比狗屌

你用死靈你憑咩講野
主教比狗屌

你用死靈你憑咩講野

死靈含家產
今晚七點半開台 新環境rank match
盡量每個職都試下 + 每個職即場砌deck
https://www.twitch.tv/shameimaruayaaaaa
歡迎新手老手

pish
全撚部唔係垃圾死靈就係快攻疾走 個個係到無腦單機打臉 悶唔撚悶 比啲技術otk我都無咁嬲 都唔知玩乜撚
全撚部唔係垃圾死靈就係快攻疾走 個個係到無腦單機打臉 悶唔撚悶 比啲技術otk我都無咁嬲 都唔知玩乜撚

趕客
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞