[AN/IOS/PC] Shadowverse之死靈酒肉臭;路有凍死龍骨

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
係咪少左十幾抽?
首抽

活動完左

可以點改 聽之前個巴打講試抽雷迅

結果十包中左兩隻 合左一隻組左依副
但玩落好似卡卡地咁 求指教

好似唔駛落樁 6費個陣殺唔到對面已經可以等輸
妖精輕鬆10 連敗
屌 今晚撞到d人個個神pick
妖精輕鬆10 連敗

屌 今晚撞到d人個個神pick

尋晚打2pick 對面死靈好似用緊正deck 咁
112 骨
222 骨
311 奇美拉
411 骨公子
5 費殞命舞
756 將軍

屌你老母,2 pick 點打正deck 死靈呀

去抄阿波羅啦 佢果副幾勁 你依家依副唔上唔落咁

有冇圖
有冇玩開手帳死/轉蛋姬既巴打一齊討論下
其實兩套野應該分返開
玩手帳就唔落轉蛋 玩轉蛋就唔落手帳
定係兩樣撈埋一齊做瀨尿牛丸呢
另外又想問 從者放23478定2378好
霸食帝又唔知入唔入好 好似幾重要

有冇圖

https://www.youtube.com/watch?v=fsGVKW0tZm0&t=1179s
依家應該唔落838都得
有冇玩開手帳死/轉蛋姬既巴打一齊討論下
其實兩套野應該分返開
玩手帳就唔落轉蛋 玩轉蛋就唔落手帳
定係兩樣撈埋一齊做瀨尿牛丸呢
另外又想問 從者放23478定2378好
霸食帝又唔知入唔入好 好似幾重要

手帳係加強中期盤面壓制力 容易入8rd

試下快攻蛙 記住唔好成日換怪
死亡筆記洗唔洗落3張?
死亡筆記洗唔洗落3張?

要 先攻keep一張就prefect

有冇啲咩需要改

1c唔係放死靈架咩
第一次2pick 5連勝好感動

用咩職?

用咩職?

主教

用咩職?

主教

我第一次5win都係主教

用咩職?

主教

我第一次5win都係主教

第一次5win係皇家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞