[AN/IOS/PC] Shadowverse之死靈酒肉臭;路有凍死龍骨

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
全撚部唔係垃圾死靈就係快攻疾走 個個係到無腦單機打臉 悶唔撚悶 比啲技術otk我都無咁嬲 都唔知玩乜撚

趕客

nerf得個1cost真係笑話
今晚七點半開台 新環境rank match
盡量每個職都試下 + 每個職即場砌deck
https://www.twitch.tv/shameimaruayaaaaa
歡迎新手老手

pish

pish
屌你老母超越打乜柒都不利

依張西卡收皮大家最開心
又玩レオ兄
張聖劍又好似有D用
今晚七點半開台 新環境rank match
盡量每個職都試下 + 每個職即場砌deck
https://www.twitch.tv/shameimaruayaaaaa
歡迎新手老手

pish

pish

依張西卡收皮大家最開心

講到西熾天都差唔多 仲抗快
好撚憎主教
最衰自己冇D卡 如果唔係一定玩
天盾教最撚憎 4C有光頭清 5C有AOE2傷清 6C有全場清
仲有4cost拍板 倒數1 清對面兩隻呢d
好撚憎主教
天盾教最撚憎 4C有光頭清 5C有AOE2傷清 6C有全場清

係唔係得超越可以收佢地皮?
好撚憎主教

但係依家啲主教變晒疾走
好撚憎主教

但係依家啲主教變晒疾走

中速入埋天盾都幾惡 但係副牌有d高cost
上左master會唔會多d獎勵?
成日聽人講master有珍珠粉?有得自己造閃卡?

要打排名
千幾分排緊4萬幾位 你打埋我果份

要打排名

遲下聽講會開master以上既等級

要打排名

應該唔會啦下話

要打排名

應該唔會啦下話

月頭event講既
https://app.famitsu.com/20170507_1039328/
死靈我屌你老母臭化西 落個3隻23
點撚打呀你老母比狗屌 連續2場咁樣比人屈死
玩死靈個d陷家產快撚d落地獄 食撚屎

死祝個三隻撚屌不嬲都比人話op

死祝個三隻撚屌不嬲都比人話op

之前冇墓都ok 依家
屌你老味咩,打2 PICK條友已經係選死靈,
仲有兩張中立944 回進化POINT加巴哈,
使唔使咁平衡
使唔使咁平衡

2張暗天同巴哈 天選之人
使唔使咁平衡

2張暗天同巴哈 天選之人

2pick依d真係冇得講 當自己唔好彩
屌超越真係垃圾黎
成場都唔撚係玩緊卡game 怪都無出過 就係彈卡 法術 然後就鋪場 超越
好彩留左兩張卡 一張破進化 一張直接破壞 你又真係進化左張 急住收我頭
結果收頭不成反被我清場 不過真係好好彩 1血逆地打返轉頭 如果佢無射哂啲箭雨同導彈我應該輸左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞