[AN/IOS/PC] Shadowverse之死靈酒肉臭;路有凍死龍骨

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
死真係惡害黎
之前係咪有巴打post咗解room match 個網?
死真係惡害黎

死0

gamewith 自傷果個
新po留名
zero同白光係咪可以解哂佢

放住先 洗乜急

解左先,而家合同解都一樣200 水,有用先再合

有道理

差啲唔記得nerf完會原價解 即解先

「顔合わせ(自傷)」ルームマッチ募集掲示板
https://shadowverse.gamewith.jp/bbs/threads/show/194
幾時有新skin啊
睇真D原來我有3張次元魔女 仲有張係閃

唔想比對手咒罵就拆晒佢啦

D數量真係好難睇呀屌 手機執牌睇到鬥雞

驗眼

講真用iphone玩 d字真係好細粒
幾時有新skin啊

最好同FATE合作出SKIN
個直播OK嗎?

成人

之前播過D GAME黎

講下野比較好

唔玩龍係咪得返騎呢個選擇

唔玩龍係咪得返騎呢個選擇

https://shadowverse.com/cht/news/detail.php?announce_id=269

「累積BP獎勵卡背於「購買卡背」頁面發售公告」

各位玩家您好

5月23日起,在商店中的「購買卡背」頁面新增2016年10月~12月的累積BP獎勵卡背品項。

■販售內容
以下卡背以1組400水晶販售
叮噹天使
‧烏爾德
‧雪人
‧乙姬近衛隊
‧耶菈的祈禱
‧精靈少女‧莉莎
※如未持有以上項目對應的徽章,也將於購買卡背時一起獲得。

■購買方法
‧請從「商店」→「附加內容」→「購買卡背」進行購買。

■注意事項
‧本品項無提供以金幣購買的方式,僅能以水晶進行購買。
‧恕不提供徽章的單獨販售服務。
‧累積BP獎勵卡背的販售可能發生無告知即結束販賣的情形,敬請見諒。

今後也請您繼續支持【Shadowverse闇影詩章】

Shadowverse營運團隊 敬上

我仲以為可以用point 換
咁都可以賣錢 100石都嫌貴

「顔合わせ(自傷)」ルームマッチ募集掲示板
https://shadowverse.gamewith.jp/bbs/threads/show/194

thx
個直播OK嗎?

成人

之前播過D GAME黎

講下野比較好

講緊 O唔OK?

洗唔洗重刷
set番好過咪啦

btw 今日少左勁多龍
點解隻驚會鎖撚左電腦版hkip咁撚賤格? playstore又要上格屌你老母
皇家守護邊隻傳說最實用?
點解隻驚會鎖撚左電腦版hkip咁撚賤格? playstore又要上格屌你老母

https://www.hk01.com/科技玩物/90705/Shadowverse闇影詩章繁中版推出-附港服Steam無法下載解決方法

應該係3攻5血果隻疾走

兩隻都實用
死靈玩家表示雖然4c骨公子卡左卡
但仍然能用闇影 風神 魔騎屌打世界
課番少少抽卡先
抽中果三張比我拆都好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞