[AROHA] ASTRO 討論區(6) - 5期官咖 05.25 ~ 06.15

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
應該唔係佢哋唱?
同埋隻眼咩事化一隻唔化一隻
牙俊已經夠on9
玩搵抖陰智商又降低㗎啦
唔好搵支那錢啦
牙石同牙產好Q
導唱係Sam Carter唱嘅
All Good佢有份幫手
https://www.instagram.com/p/CNR68f2DrSy/

好似有一邊畀人打腫咗咁
好耐之前阿優都開咗, 不過好似up過一、兩條片咁大把
仆乖仔個樣做乜古古惑惑咁
想問下Download完KakaoTalk申請完個帳之後邊到整Daum id?
係咪有個id就可以買會員禮?
依係合拼咗做一Kakao=Daum ID
以前係
今年詳情等25號
牙彬與牙產
男偶像最近的流行趨勢 (露肚裝&除毛)
https://www.facebook.com/KpopNewsTranslation/photos/a.229898174107279/1247354949028258/

來源: theqoo https://theqoo.net/1996259191
1. 彬尼兩種都有....ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ
2. 兩種我都喜歡,尤其是除毛,我覺得偶像除了頭髮、眉毛和睫毛外,不要有其他毛髮比較好
3. 除毛不是趨勢吧?? 這以前就有了
4. 偶像必須除毛,看起來比較乾淨
5. 我真的超討厭露肚裝
6. 我都喜歡,我覺得露肚裝不分性別都可以穿
7. 我很喜歡泰民和泰容穿露肚裝耶... ㅎㅎ
8. 除毛很棒... 露肚裝的話希望是有腹肌的偶像穿.. 太瘦弱的話有點..
9. 超級支持偶像除毛,但露肚裝的話要看是誰穿ㅋㅋㅋ
10. 超討厭露肚裝,希望我家偶像永遠不會穿👊👊👊👊
11. 如果是舞台服裝的話,露肚裝還可以,除毛也很棒
12. 我第一次這麼認真看大家的腋下
13. 露肚裝不管是誰穿我都覺得不好看..
14. 泰民這次回歸穿的露肚裝超好看
15. 除毛很好,男偶像也應該要自我管理才對,但露肚裝我真的不行
(轉載請註明出處,謝謝~)
即係有KakaoTalk帳已經搞掂咗?

我睇返啲粉絲團嘅官咖Q&A
https://docs.google.com/document/d/1u3NWVwz8oDgWXzAHQAy6AtbSWLol5FfB_GIEsOOshSs/edit

Q13:沒有升級正會員可以辦四期嗎?
A13:不分會員等級皆可購買四期。差別在於,準會員若是想要在官咖升級為아로하等級,則必須先升級正會員,因為準會員能看到的板塊有限,無法進入三期升級板塊就等於無法升級아로하。若只是想要會員禮,不看官咖內容的,等級是準會員也沒關係。
好 咁我搞掂了 thanks
客咩氣
齊齊輕鬆課五期
所以我係已經買到架啦?

買係好易架咋
1:畀錢
2:提供官咖AC ID
【準會員】/【正會員】都可以
3:地址
地址就睇你要直寄香港定搵代購係韓國集運再搞定畀埋個AC人地幫你搞等等
睇返你自己想點

至於點解話要由【準會員】等批升做【正會員】
因為你課金係可以由【正會員】升做【AROHA】睇官咖啲畀咗錢先睇得
但如果你唔想煩 唔想批 唔想要AROHA 淨係想要5期會員禮
其實你申請個KAKAO/DAUM 之後入官咖撳兩嘢就做到【準會員】
係真唔係呀
明白
但我想要個名分
咁乖乖等批啦
填好晒嘢
依家又出5期
會加快啲批
上次4期見過佢地由一日HEA批幾十個到一日批二三百個
如果成績差咁咪仆晒街
係真嘅話就好
牙石終於有機會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞