[AROHA] ASTRO 討論區(6) - 5期官咖 05.25 ~ 06.15

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
有有人知點解?
前面嗰句係email問題
後面嗰句係話你音源認證問題
我唔知個email有咩問題,點算?
音源我用apple music 同埋cap 到晒時間
EmIl我諗我知咩事了!我開漏咗通知!自己衰!
音源我有加名,但我想問你哋加唔加到兩個attachment?
因為佢淨係俾我加一個attachment, 所以我上次將兩個cap圖拼埋咗一齊upload,唔知係咪因為拼埋咗所以唔得?知唔知點樣先可以放到兩個attachment?我試咗好耐都唔得
查到了 你應該無開官咖個email
你係咪用kakao+Daum AC
果然係咁
夾埋做一張圖就應該啱架喎
唔該晒湯巴!個音源我再試多一次先!今次用電腦cap大張啲清楚啲希望得!
客咩氣
btw絲打個名
因為我最鍾意傻傻哋嗰陣嘅銀優
我懷疑唔俾用apple music!
我對上一次都係用apple ,
佢都唔批我!!跟足哂都唔批!
買唔到公仔可以買嚟DIY住先
https://twitter.com/wwwrxx_/status/1400076358705840138
正喎!!買黎玩都好!
唔使買 佢有畀A4 你印出嚟自己整
唔洗買喎,佢有PDF檔....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞