[AROHA] ASTRO 討論區(6) - 5期官咖 05.25 ~ 06.15

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
實際上錄幾多次我地唔知
但睇返花蕠咪成日錄完會拎住部手機睇嘅
就係睇返頭先錄影有無問題
有問題應該就會再錄
錄幾多次都係睇佢地狀態
所以無一定
可能大家之前忙住追cb宜家要專注番日常工作吧
其實都係㗎, 既然佢地做得跳唱歌手係應該要平衡番跳同唱, 如果暫時仲未可以挑戰難道咁高嘅舞蹈倒不如唱好番啲歌好啲, 否則就會兩頭唔到岸㗎喇
聽聞係㗎, 因為除咗要錄電視版, 仲要錄網上版同個人focus版本
無諗過我優會露
初初出道嗰時反而肯露, 除咗ASTROAD 1, 佢上叢林都有露呀
反而大個咗就無再露喇 (直至今次cb), 一嚟應該公司唔俾, 二嚟佢又出咗名
呢場演唱會真心顛
我如果在場我肯定即刻暈低要call白車

痴咗線 睇片我都好激動
如果小女子有幸呢一生人睇到一次演唱會
我唔介意以身相許
嘩!呢個系列想睇返哂!!
如果ASTROAD 1再出番DVD即課
紙袋好皺
Rocky都好有錢喎, 買Fendi
拎個紙袋啫
佢地其實都成日著名牌
見到佢地有錢過我都安心
我反而鍾意見到佢哋着普通牌子
感覺上貼地啲個距離冇咁遠
咁我都係
Get同款都易啲先
回帶笑死
銀優話拍Baby MV之前發夢
話夢入面韓國發動咗戰爭
跟住同SHINee嘅Taemin前輩同MJ哥一齊
Taemin前輩好努力戰鬥緊,而MJ哥就想走佬
牙優話MJ哥你都去打啦,牙俊話唔知呀 我要生存呀 走啦
https://twitter.com/forchastar/status/1399562495191363584
笑死
佢人物設定係背叛者
https://www.facebook.com/astro.OurYouth/posts/2797170057200505
⁂ 日本雜誌 韓流pia 五月號(2)團體訪問 ⁂

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞