[AROHA] ASTRO 討論區(6) - 5期官咖 05.25 ~ 06.15

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
態度正確
所以買咗返嚟就要搞
唔係一懶放係度 耐咗實封塵
利申:望住套新專4月放係度放到依家6月封撚晒塵
唔怪得之呀嫂開都唔開即刻處理
新專有咁多就由佢啦你哋買咗幾多set?
佢比我見到嘅就6套囉
但一定唔止 其他實收收埋埋
佢幫你買埋你嗰份呀
佢話C絲你係佢知音人
明嘅, 不過要買包裝紙同工具去搞囉
大家都好有心機
我一擺落書櫃就唔理 所以依家都黃晒
邊個咁得閒開V
睇佢講嘢就知係仆街仔
真係仆街仔嚟, 搶大佬優鏡頭
無改錯名
牙優前有仆街仔睇今日好幸福
https://www.facebook.com/KpopNewsTranslation/posts/1256610764769343
車銀優以極短髮造型出席線上粉絲見面會
(韓網回應數破千🔥)
來源: theqoo https://theqoo.net/2017981111

1. 我要瘋了ㅠㅠ 形象完全不一樣了,真的好帥ㅠㅠ
2. 最最車車... 銀優的臉真的好好看... 以前覺得他是漂亮,但現在剪短髮後整個變超man的ㅋㅋㅋ
3. 果然帥哥露額頭之後就會變得更帥
4. 哇... 雖然我不喜歡短髮造型,但銀優這樣我可以,真的可以..
5. 看看他的臉,五官真的沒在開玩笑耶
6. 哇... 原來形象會差這麼多啊,完全就是哥哥了
7. 說真的,銀優就算剃光頭也一定還是很好看....
8. 他的五官比留長髮的時候更突出了
9. 只有我覺得他這樣變老了嗎.. 短髮的車銀優有點像張東健20幾歲時的樣子
10. 我覺得這是車銀優有史以來最好看的髮型
11. 車銀優真的是我這輩子看過最帥的人ㅋ
12. 每次看到他我的顴骨都會不自覺上升ㅋㅋㅋㅋㅋㅋ
13. 車銀優的臉是我們韓國的未來啊...
14. 我跟車銀優一樣都是韓國人呢,真光榮
15. 他真的是人嗎..? 應該是不同物種吧....
#ASTRO #MJ #JINJIN #車銀優 #文彬 #Rocky #尹產賀
(轉載請註明出處,謝謝~)
佢唔會唔知轉頭阿優仲有場fm吧
放工V應該開一陣就熄
韓國班網民真係全面吹奏喎
"車銀優真的是我這輩子看過最帥的人"
"車銀優的臉是我們韓國的未來啊..."
呢兩句真係講出咗我嘅心聲, 真心羨慕韓國出咗車銀優咁內外優秀嘅人呀
講真唔覺今日阿產有咩嘢要拍喎, 可能只係返公司練習下?
唔知 頭先講係放工所以開個V
咁可能有節目要預錄啦, 等遲下F社公佈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞