得罪講句,過左25歲仲係未拍過拖一定係自己問題

250 回覆
239 Like 24 Dislike
其實唔拍拖有咩問題 真心睇唔撚透笑鳩A0既人係咩心態

利申 A0
疊埋心水上網溝俄妹算
利申:就快25歲A0,識俄文

飛過去溝啦 asian 好似幾搶手

係多kpop迷,白俄果邊東亞人周圍呃閪屌 東亞人係Minsk變左香港既洋腸,好似係

我雖然唔靚仔但都有181,做下gym之後過去俄烏白三國睇下有冇收穫
本身識過十幾個俄烏白女筆友

識俄文咁正
個人覺得俄文好有魅力不過淨係諗吓要學全新system學都學死

唔係完全全新既, 字母系統同西歐唔同, 不過其他野都似返一個歐洲語言
其實有啲似拉丁文 (不過我唔太熟拉丁文唔敢講, 岩學左兩三堂Latin )

Cyrillic我都識睇,但發音vocab同grammar全部都唔同好難學 :(
相信樓主呢段說話係同緊自己講
想搵人認同

我非常認同你嘅諗法
加油
唔講樣 都九成係性格出事
太堅持寧缺莫濫 祝我好運
本身我都覺得順其自然就得 有咪拍冇咪算 但之前比條女笑我以前on9 因爲我覺得a0冇乜大問題 話我懶高清 不過拖始終要拍 一個啱嘅人係要試過先知
我諗自己真係腦殘

表面睇嚟係我鍾意嘅唔鍾意我,鍾意我嘅我唔鍾意。

睇真啲係鍾意人一段時間就開始無興趣,會friendzone人,種感覺好唔持久。

而且懷疑自己係lithromantic,試過同一個人曖昧,本來都幾鍾意佢,但當佢愈來愈主動嗰時就無曬feel,唔知係拖得耐friendzone定真係lithromantic

感情真係好撲朔迷離,估人地點諗已經煩,連自己想點都唔知
我諗自己真係腦殘

表面睇嚟係我鍾意嘅唔鍾意我,鍾意我嘅我唔鍾意。

睇真啲係鍾意人一段時間就開始無興趣,會friendzone人,種感覺好唔持久。

而且懷疑自己係lithromantic,試過同一個人曖昧,本來都幾鍾意佢,但當佢愈來愈主動嗰時就無曬feel,唔知係拖得耐friendzone定真係lithromantic

感情真係好撲朔迷離,估人地點諗已經煩,連自己想點都唔知

同我完全一樣!我都唔知自己其實點諗
對人有好感係咪即係鍾意呢…我最後冇出手,後來對方有女嗰陣我雖然葡萄但又冇話覺得心痛嗰種,佢問我關於條女嘅問題我又照答
結論我唔知自己係咪真係有鍾意過一個人
先唔講身型同外表問題
大把柒頭矮撚都有女朋友
女既就算平胸,美極或者豬到冇朋友都有仔

大量我認識既25歲A0都係有好多內在既問題
例如自卑,內向,交際能力低等等

自卑內向交際能力低,三樣中晒,請問大師點解救?
利申22 A0
慢熱呢樣野已經死得

冇人會approach你 當正你怪人(成日唔出聲)
當有其它人active過你,就算樣差過你,人地都係受歡迎啲
你就冇人理

ps 180 a0
成日俾fd話冇可能a0 呢句真係難聽過講粗口
我覺得我30歲頭
>A10 問題仲大
慢熱呢樣野已經死得

冇人會approach你 當正你怪人(成日唔出聲)
當有其它人active過你,就算樣差過你,人地都係受歡迎啲
你就冇人理

ps 180 a0
成日俾fd話冇可能a0 呢句真係難聽過講粗口

咁我覺得如果你180條件咁好都A0真係自己問題,有冇試過改變吓自己?
講多啲嘢啦
有得揀邊個邊條女平胸

其實全世界有幾多靚仔靚女呀…性格先重要
唔好因為自己身材唔係好就比藉口自己
其實我轉數都唔算慢
都識flirt下人或tum人笑
不過唔識點樣搵話題
同埋有人同我呻 我諗不外乎3個情況
純粹呻/想我講佢心底既答案/想我畀意見
但呢3個情況我都唔識應對

話題意思係咩?
吹水洗諗咁多嘢架咩
A0 lm
前面話女仔樣衰或者肥嘅嗲少少都有仔,認真咩。。。
咁肥咁柒唔會仲反感咩?
啱啊ching
前面話女仔樣衰或者肥嘅嗲少少都有仔,認真咩。。。
咁肥咁柒唔會仲反感咩?

連登咁講一定俾人覺得我虛偽

但係我揀左一個性格好而唔係靚既女朋友
至從幾年前被分手後,就好似變左絕緣體咁,連排隊都無人跟隊
樓主講得岩
識幾個FD都係正常男仔
樣貌身高身型家景
冇不良嗜好
仲要大學讀多女仔嘅科
但係無對象加唔主動
所以都係A0

題外話,佢地個科多女,但啲女大部分樣衰/八婆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞