得罪講句,過左25歲仲係未拍過拖一定係自己問題

250 回覆
239 Like 24 Dislike
都可以係緣份的
但身邊識的A0女唔係崇韓 就話對拍拖無興趣 (中下黎) 一係就對男仔有不實際/無可能的期望 機會都唔比下人 崇洋腸

呢一種好明顯係自我問題

身邊都不乏呢類人

要男仔奉旨gentleman
同人講學下韓劇入面的oppa 理佢講笑定乜 講得出都on9
未必
可能搵唔到鍾意既女仔

雖則話緣份莫強求

但有時候圈子細真係幫唔到

有join活動 點知幾個圈的女都唔岩
出左黎做野就出左pool
都可以係緣份的
但身邊識的A0女唔係崇韓 就話對拍拖無興趣 (中下黎) 一係就對男仔有不實際/無可能的期望 機會都唔比下人 崇洋腸

呢一種好明顯係自我問題

身邊都不乏呢類人

屌,唔好笑果類女人住,男人對女人都有好撚多不切實際既幻想
先唔講身型同外表問題
大把柒頭矮撚都有女朋友
女既就算平胸,美極或者豬到冇朋友都有仔

大量我認識既25歲A0都係有好多內在既問題
例如自卑,內向,交際能力低等等

自卑,內向,交際能力低

中哂

唔想一世既話,中就要改。
都可以係緣份的

呢一種好明顯係自我問題

身邊都不乏呢類人

以為所有女想好好 點知原來咁大落差 跟住憎埋女仔
25 歲仲A0以係我想嫁
都可以係緣份的

呢一種好明顯係自我問題

身邊都不乏呢類人

以為所有女想好好 點知原來咁大落差 跟住憎埋女仔

全中!!!

大佬呀,成熟啲啦,個鳩個都係聖女咩
25 歲仲A0以係我想嫁

你唔想,但你係。

面對自己A0既原因啦
我同意
但對男女人都冇興趣,包括二次元同機械人
女既就算樣衰或肥婆發下姣都可以有男朋友
男既真係無得救
咁岩24歲初戀,
分左手之後好快同左第二個一齊渡過25歲,
最尾都係散左
我同意

修仙定成佛呀巴打

不過自己一個人都可以有好多樂趣既
女既就算樣衰或肥婆發下姣都可以有男朋友
男既真係無得救

咁男人操到六pack都可以吸引啲鍾意大隻既女女丫
咁岩24歲初戀,
最尾都係散左

單身都可以好快樂
咁岩24歲初戀,
最尾都係散左

唔夾?
我同意

修仙定成佛呀巴打

不過自己一個人都可以有好多樂趣既

提唔起興趣,我都唔想
不過未25歲,可能重有得救呱
兔唇
我覺得依d野隨緣啦,有咪有無咪無囉,又唔係一定要有,有時自己一個反而仲自由自在,算唔算看破紅塵
目標係做鑽石王老五點睇
咁岩24歲初戀,
最尾都係散左

唔夾?

係,拍拖前後兩個人
講左3次分手先飛甩佢
正皮不解釋
不過連登應該大把30歲都無女所以日日話
D女係雞
兔唇

真係咁介意既就唯有整左佢
冇錢, 冇事業,讀非神科,樣柒,矮

冇錢先係最大問題
屋企細到仆街又點帶人上黎
我覺得依d野隨緣啦,有咪有無咪無囉,又唔係一定要有,有時自己一個反而仲自由自在,算唔算看破紅塵

我集中緊25歲未拍過拖而唔係25歲單身
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞