[本地足球] 2020/21 港超聯、亞冠、亞協及香港隊世盃外討論區 (81)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
想派分
諗住食硬理文呢場出副選都得
其實係今年地左定點?
以前9月季初都有下晝開波,未試過咁熱咩?
點解今年咁多人講?
其實都未計佢視野好窄
上到場好少大腳轉邊
反而AV喺後半場都有轉邊視野好好多
以前呢個時候完咗季/得番場足總盃決賽啦
6月唔會再有波踢
支持少爺
早幾日既熱熱過平時既9月
Jordan,均仔,孫銘身型咪一樣削,根本年青一代年青球員大家都係身型mama,健身多d練好肌肉都要d時間

強仔算係壯d嘅球員,打西亞可以用佢
其實真係熱過以前
今次後防正選 大熱 基頓 徐宏傑,羅梓 燁仔,艾里奧
危危地平安鍾,但最壞情況守901就可以
對外隊根本就冇咁多空間同時間俾佢轉身去

只有港超比賽先俾到咁多時間佢上腳
港超聯爭標組賽事已於上週六展開,傑志首場0:1不敵理文,次席的東方龍獅則4:0大勝天水圍飛馬,聯賽榜上兩支勁旅叮噹馬頭,兩隊同以10勝、4和、1負得34分排聯賽一、二位,傑志憑較佳對賽成績續排榜首,因此最後兩輪聯賽定必影響爭冠形勢。傑志與天水圍飛馬今季交手4次,「藍鳥」取得3勝1和,對賽成績較為佔優,不過飛馬在前鋒山度士及達施華帶領下亦有一定威脅,實力不容小覷。

傑志前線殺手加維蘭,提醒隊友要打醒十二分精神應付第三循環賽事:「爭標組賽事4隊球隊均具實力,稍有不慎便會失分,上仗我們遭逢今季首敗,這正好提醒我們要踢好每一場比賽,我們上次在元朗大球場與天水圍飛馬交手時吃下不少苦頭,因此期望今仗能儘快打開紀錄,為週日的大戰打下強心針。」
https://www.instagram.com/p/CPAZ8LrldiZ/
From: 傑志ig
🟡𝗟𝗲𝗲 𝗠𝗮𝗻 𝗣𝗼𝗽 𝗨𝗽 𝗦𝘁𝗼𝗿𝗲🟡

機會嚟啦‼️今日又會有pop up store,想買球衣嘅球迷記得今日開波前都可以去睇下,揀下有冇自己心水嘅波衫啦,上場對傑志嘅賽事都已經補左貨,今季球衣貨量剩返唔多啦,有興趣嘅球迷記得陣間把握機會啦😁
https://www.instagram.com/p/CPAVYmCBB7P/
From: 理文ig
想失分谷對東方果場
跛馬下季專汪聯賽
作為職業足球員四季以黎,今年暫時係佢上陣機會最多嘅一年,一共為流浪正選上陣6次,後備上陣4次,更加喺打和東方龍獅同戰勝理文嘅兩場賽事中都有正選上陣,可以話係流浪今年打出好表現嘅功臣之一,黎緊嘅球季對黃晉軒黎講都係一個新挑戰,99年出世嘅佢來季未必可以用年青球員嘅身份上陣,定必要更加努力,證明自己爭取上陣機會!有冇hinson嘅支持者喺度?
https://www.instagram.com/p/CPAYMEsH_tq/
From: HKFA

加油呀Hinson
呢張幾撚型
好!
等睇下季開季仲熱過依家
今晚似東方賣分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞