[本地足球] 2020/21 港超聯、亞冠、亞協及香港隊世盃外討論區 (81)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
Supper Moment - 終於不回來
https://lih.kg/2535348

唐文
懷念朱基d高汁小畫家圖
btw你唔係叫我天久咩?....
有聲
Tg小妹
理文 vs 東方
2.62 4.75 1.91
+0.25 1.82 1.88
2.75球 1.93 1.77
afc官網update咗亞冠比賽場地同開波時間
傑志頭五場都係當地時間9點踢
最後一場就5點

From: 劉智樂ig
睇乙丙組,西貢鄧肇堅賓妹嗰啲都好堅。
9點
原來你係天9
9點就正常,避開最熱嘅時間
5點就
btw香港快泰國一個鐘
秦國9點 香港10點喎
災難哥
相反附加賽球隊就5場5點 1場9點
留名睇Phillip 下次點兵入返香港隊又比人完美KO
陳肇鈞接受獨媒查詢時表示,「低級職員,低級犯錯」。

陳肇鈞指出,不知對方是否專業公關,「每個香港球員都想踢好波,為香港好」。他呼籲該名職員「專心做嘢,下次小心啲」,重申每名香港球員都希望能代表港隊上陣,並爭取表現自己的機會。

今季由冠忠南區轉投標準的陳肇鈞,他近日表現回勇,他昨晚在 Facebook 發帖回應稱「想我死,麻煩瞄好少少,要兜嘢射爆個頭。You best pray that bullet goes straight into my skull if you want me dead. 」陳肇鈞對記者指,自己每日都受到不少攻擊,「無諗過今次咁低級囉,我一早已百毒不侵。
From: 獨立媒體
https://bit.ly/2S3RIMp
都對Dejan有利
Dejan: 愈熱愈好
星期日50%落雨
打雨戰就冇咁熱
講事實都叫攻擊
佢英文又幾好 my skull
我淨係識my head
羅神力主將港超1430 1730 改做1500 1730
追唔到兩場嘅 冤有頭 債有主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞