[本地足球] 2020/21 港超聯、亞冠、亞協及香港隊世盃外討論區 (81)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
今場會由兩位足球專家「樂比堅尼」同劉舜文為大家講波
幾時再打英文
星期三場波改咗下午3點開波
麥蛇嘅最新大港腳決選名單就出咗 外界都幾群情洶湧
話時話 最高協辦就有份文件可以dl 叫做香港足球代表隊遴選標準及上訴機制 即係球員冇入選,可以提出上訴
即係如果有球員俾最高協辦官方帳號話佢「兩次出到國際賽都災難級」,而佢又唔同意嘅,可否都提交上訴?

From: 港足冰室
球迷:係冇入選先可以上訴
港足冰室:唔該 老花好易睇錯啲雞腸
佢兩個今年已經好少好少出啦
舜文
外國有冇國腳上訴機制
白色維新最有用係咪發掘咗強仔同茹子出嚟
又樂比
樂比
btw大頭呢排係咪放假,成日唔見人嘅
冇咗大頭先法國大頭嘅好
佢淨係識Fuck you~
19號應該係德能同大頭講
詳情睇#216
此外,足總早前收到傑志及天水圍飛馬申請,就2020-21年度中銀人壽香港超級聯賽爭標組賽事─天水圍飛馬對傑志更改開賽時間,經雙方球隊同意、場地和相關部門均能配合下,本會宣佈原定於2021年5月19日(星期三)晚上8時正假旺角大球場之賽事,將改於同日下午3時正舉行,比賽日期及地點不變,敬請留意
🇭🇰🇭🇰🇭🇰
恭喜梁興傑同孫銘謙入選香港隊決選名單!
今季表現突出嘅「09」之前講過希望入選香港隊,今次終於如願以償!而教練團亦希望「孫銘」喺香港隊把握機會繼續進步,回饋港隊以及球會!
From: 天水圍飛馬fb
保羅亞冠正選了
兩次對台灣都係新教練唔熟人唔熟打法,而且都要練人接班
你試下依家mixu full team打台灣?正常都要贏兩球啦
兩年冇落過場,一嚟就聯賽兼亞冠正選
逼害球員同球迷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞