[本地足球] 2020/21 港超聯、亞冠、亞協及香港隊世盃外討論區 (81)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
鄭展龍下季好去第二隊
賣菜打左閘
wtf
首先要有得出
還我阿廷
其實佳佳對抗性幾好,記得之前亞運集訓對秦個u 隊得參一個hold 到波
下世啦
好想摸下佢條腰
久違嘅港隊名單出爐了!冇咗係支那搵食嘅幾位球員,
港隊嘅戰力必然會受到好大影響!
後防冇咗細佬同羅素,最fit嘅入藉兵Sean 又趕唔切入藉,中堅位都幾大隱憂,
坦白講都幾靠迪高同光頭組成嘅防中組合去保護防線。
具爭議嘅入選球員有幾個,包括大哥,唐文,大佬。
今晚節目會同大家傾傾對呢份名單嘅感覺,
都歡迎大家2030準時去球迷世界fb同youtube 同我地一齊傾波!
今晚見

#咁保守都係預計之內
From: 足球大農場
中風咁撚有錢
晉鋒班主細佬條女
好大陣_味

唔講啦一陣間話我歧視女性
佢好似係某個sponsor 條女嚟場場都陪仔入順手打卡
嗰次仲要係打右翼
打4411 拍住子彈就perfect

一陣有亞協中亞區
麥sir唔好學朱sir咁擺佢打翼,我就心滿意足
香港隊🇭🇰決選名單出爐啦,恭喜晒相入面唯一入選嘅亞輝😆
均宜、嘉緯近兩年致力傳承下一代、提攜後輩,佢哋希望喺不久嘅將來標準流浪嘅球員都可以登上大港腳,成為港隊嘅生力軍!!We are HONG KONG 🇭🇰 🦾🦾

#惜日嘅港隊
#惜日嘅宜嘉
https://www.instagram.com/p/CO-F1AbFKBE/
From: 宜嘉就做
淨睇隻脾有咩用 ,都要有體能全場keep到
計我話茹子就真係下盤穩同夠膽去波,佢無入選仲唔抵la,龍仔淨係體能都差過茹子均仔
強仔同均仔港隊有得出都係想有人可以勤力回防同去波,之前不過不失繼續有份合理
係唔係上過viu美女廚房個樂宜
係呀
不過美女廚房係大台喎
Viu嗰套係辣伙頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞