失業貸款苦主苦等交流區 (3)

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
先生,做唔做,去不去,禾可耳給你E個VIP優惠國安處長全套餐,可以同處長屌埋同E條女係咪巧Kai先,巧抵呢
個個AI嚟㗎喎,都識串嘴
佢個D電話數緊係易批啦,仲真係30收到錢添,不過你呢世都還唔完啫(有人想知先再講啦)
大約估到咩病 長遠黎計銀包都捱唔到好耐
都要諗定有冇啲方法去搵啲錢返黎keep住買藥
如果唔係8皮都係頂得一兩個月
唉香港睇醫院真係可以傾家蕩產
唉.....香港呢方面真係有D仆街,你同政府講佢只會答你:「香港有政府醫院,有社署津貼,你又可以買保險仲想點」

但你班仆街高官有無諗過,對窮人嚟講揾份牛工錢又小仲要供強姦金,仲邊有多餘錢買保險呀

另外,早前呢個po有人話你地申請失業貸款但又無mpf個D,一定係平日唔交稅又問政府攞錢嘅人嚟丫,但你又有無諗過有D人供咗你個強姦金,佢就隨時連屋都無得住呀,唔係你仆街先,又點會有人認縮數丫

根本連取消都難 佢個電話打去都係留資料根本唔會有人答你個case去到邊,點解恆生可以垃圾到咁,za 中銀都起碼知去到邊
多謝巴打解答 我5月2申請
要正式取消是但一邊
然後話比另一間知
有幾多手足係行山銀行申請左差唔多一個月,除左叫你補資料咩消息都無?
小妹補左資料2個禮拜啦,咩消息都無
月頭send左4個message叫補文件之後冇哂下文

好彩我都有申請Za, 13號上左按證而家等派彩
你咪打去話取消
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞