失業貸款苦主苦等交流區 (3)

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
ZA係只要不超過你平均月薪既50%,有番PART TIME都批
Za 你好興做貓頭鷹
上次佢星期五夜晚9:30打黎話上按證
ZA可能係新銀行要搶市佔,所以鬆手D盡力D幫你做,又肯跟返波叔所講嘅規則嚟玩,唔會留難你

其他老牌大行,佢地跟本就對呢壇嘢嘅食慾不大加上唔憂做,我懷疑佢地見到多嘢做,又怕瀨嘢上身,開始簡緊客西緊D人走,隔離討論區又有一位行山人仕因為TU比人RJ咗,屌你老母又話唔睇TU,嘥人時間精神
咁我都係嚟緊對佢地客氣D啦,夜媽媽仲要OT,辛苦晒ZA嘅員工啦,最多我申請批咗唔攞錢走,放返你地度做定期啦
Za 啲人係幾好禮貌
我琴日上mc,
希望星期四有錢
恒生一定要我補解僱信証明失業
上年9月失到以家 比左2個月月結單佢佢話唔得
行山睇,你去關討頭幾個po
有冇人同時申請兩間
想轉za申請
6號係恒生申請
以家一條sms都冇收過
Me
同時申請中銀za hsbc
Tu差 甘岩用左恒生 係米玩完
等多幾日冇消息我都申請za
又話失業就得
原來睇撚埋tu
唔係有心比人申請就咪撚推出啦

轉自你想討論區
同你完全1樣, 6號朝申請恆生, 到而家乜柒sms都冇。如果星期一都係乜柒消息/SMS都冇既話我會用ZA申請。
無論啲回覆幾流, copy and paste等等都好, 起碼有apps睇, 都可以網上問, 等等 .....
係, 恆生係有apps, 但個apps同網頁版ebanking都係睇唔到, 真係好撚廢

轉自你想討論區
話係睇TU, 但又唔一定跟TU紀錄嚟決定批唔批?
講明先我估㗎咋

佢係咪怕政府到時唔認數,驚會上身變咗壞賬,所以睇下有無走數掛
佢批咗, 啲數都係政府過俾銀行, 我總唔信要銀行自已“un”錢出嚟俾獲批申請人。之前政府派錢過數既account/抬頭都係show政府。好似係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞