失業貸款苦主苦等交流區 (3)

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
大家低調啲
阿joe你起身處理個案未呀,快手啦

屌 miss左hsbc貸款部電話,打撚左幾日都係線路繁忙
做野地方好嘈
我打去失業貸款熱線搵客服叫佢幫手sd email叫佢打返多次比我,但我都又唔小心miss左
隔離討論區5/4申請都批咗,5/7都已經已接納,但我仲咩都無想點呀,屌你老母BOC
所以呢個貸款攪到個人精神緊張, 唔敢放低個電話, 去痾尿都拎住電話果隻
照咁睇可能真係好多人申請
可能唔使10月已經比人借爆左150億
渣打係好快有個專門同事同你處理, 佢第一次已經留聯絡電話, 直線黎
只係跟我條友成日潛水
五號病貓網上申請,啱啱打去問進度,話依家先「文件查閱中」,真係DKLMH
我都係渣打呀,同你一樣搵佢唔到,琴日打去hotline 就即刻搵到佢
你有冇收到呢個訊息
中銀香港:多謝申請百分百擔保個人特惠貸款! 我們已向香港按證保險有限公司提交您的申請,請耐心等候。您的申請一經批核,將有短訊發送給您。如已收到通知,請無需理會此短訊。查詢:3988 2128。
文件有問題掛
無呀
佢同我講7號上按證,根本唔係7號上
因為我14號先收到呢個訊息,即係14號先上
可能係銀行搏按證過骨 但按證唔受?

仲有一半
唔會,按證唔受會即時彈返去銀行,我中銀試過
但按證hold超過三日都未批點都講唔通

一定銀行有問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞