失業貸款苦主苦等交流區 (3)

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
樓豬會唔會破記錄做最早申請最遲收錢呢

定唔知仲有冇人仲慘過你呢
毛毛巴可能衰咗係失業證明個part
佢可能衰咗係失業證明個part,聽過好多人講解雇信一定要有
咁多人申請既
我申請完隔咗一個星期打去問
點解收吾到sms佢話收到我申請
需要大約等14日
星期一打去話要補資料
但又吾sd sms 要打去問先知
今日再打去又話要等主任睇資料
要補資料會sms我
但我想講上次要都係我自己打上去問
打一次就等14日
等完14日再打又等14日
無限嘅14日啊
仲要話收吾到信息係正常
完全Cls公司
紅日呀先生....
哈.....呢壇嘢出咗名無交帶㗎啦
集氣無問題,但公眾假期唔知開唔開喎
集氣!!!!!!
如果呢壇嘢所有銀行都係跟足波叔所講咁做,就全世界都收哂錢啦,宜家就係銀行唔同你講道理嗎
我之前聽過人講,因為MC無講過會拒絕,如果拒絕銀行要點做,所以銀行唔同講你唔出奇

不過,我見過嘅RJ個案全部都係未上MC就已經拒絕,因為多數都係話你唔齊料宜拒絕嘅

所以,你可以繼續想信住,上得MC就唔會RJ呢個神話先嘅

未訓呀,横掂都無嘢撈等佢批

不過,成日都只係掛住等電話,睇貸款po,開始覺得自己有D痴痴地,精神緊張

原來唔只我一個痴撚咗線,不過呢D嘢真係唔想有同病相憐嘅感覺囉,呢刻我真係寧願共富貴都唔要共患難囉

想問每個月要還幾多 同埋係咪5年之內還晒8萬係咪唔洗比息?
手足又見,我10號上,希望gel到頭
清 啲對話有啲痴漢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞