失業貸款苦主苦等交流區 (3)

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
係咪得我一個有za 既cs 親自打嚟話將會同我上按證
我見你哋個個都冇收到電話直接喺CS問既
有啲驚
講條款係咪即係收到已批核既信息?
我仲係已接納,成個星期啦😢
係咪因為我鬧得佢多所以佢特登打黎
關愛果邊有個za 苦主大聯盟
5/5申請
5/11 電話確認 + 補地址
5/12 銀行審核完成
5/13-14 CS回覆官方答案
一至三日會安排上MC.......
5/17 打咗接近100個電話上MC都係線路繁忙
5/18 校鬧鐘9:00am~打上Mc
Mc回覆: 我哋已經確認收到你嘅申請 ~ 依家處理緊 ~ 我哋會盡快處理好由銀行聯絡番你~ 我哋係唔會因你嘅過去信貸紀錄好定唔好甘做審批 ~亦都唔會因為你 現金出糧 定係 薪金轉賬 而分別處理~ 或者咁講 只要我哋收到任何一份申請我哋就會立即處理 係唔會延遲或者拖住/閣置 甘去處理~ 我哋答唔實你要處理幾多日~只可以話俾你聽一收到我地就會盡快因為實在有太多申請~

呢刻! 我得到嘅資訊就係咁多
希望各位緊急嘅人士俾少少理智
唔好因為其他嘅言論而影響自己情緒同思想

以上資訊轉自其他討論區
大家打爆完支銀打爆埋za
見到za新申請嗰啲要等成10日先叫佢補文件
打去mc等咗成粒鐘 排到第1
之後接通咗但冇人聽 咩玩法

我唔信到呢一刻都仲係咁多人失業
不嬲接通咗要等佢嘟差唔多20下先有人聽
答唔到幾多日處理到=全部都係廢話
大撚把
利申:有朋友係
可能係得兩條友處理咁多既申請
你打去hotline, 講返你個問題,比身份證號碼佢對,佢會即刻幫你駁線比果條友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞