失業貸款苦主苦等交流區 (3)

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
屌,打嚟個個都唔係批個個,個條女不嬲十問九唔知,不過見又好似唔關佢事唔係佢錯所以費事係電話爆佢LMCH

今日轉咗ZA啦

Za good job
我都係joe siu 跟
你係staff?
好彩有睇巴打你地留言,我差D走咗去開戶先再申請,但見到你地話唔洗,只要申請咗佢會幫你開埋戶,咁先保得住400大洋

Thank you哂咁多位留言同教學
關愛討有人講joe siu嘅成日甩漏,次次都係星期5先同你講補料,電話又飛留言揾唔到份人又亂rj人,懷疑係佢唔想做咁多嘢

我屌你老母臭閪呀JOE SIU
佢個專人熱線係長期都打唔番
但我每一次交文件上去佢都會打返返嚟話收到
算係咁
慢就個個都慢架喇
但係你又同我一樣,補交完一大輪資料先rj,擺明有問題啦

仲要補交左兩次
我都唔明點解要補文件唔可以一次過講晒
要補交完一次再第上去然後再通知我要再補交第二次
我3份工 交左3份工作證明
其實我都好撚唔明,佢叫我補住址料即係住址料唔足啦

咁人地補完你叫補嘅料,但之後你又話散工唔得

我頂你個肺你第一時間睇份表,就知係做咩工點出糧㗎啦

但又無叫我補工作證明嘅資料,咁即係你之前叫人補地址料又做乜鳩呢?

佢老味佢係咪high大咗先返工㗎,做嘢做到佢咁鳩唔搭八嘅人,我真係第一見

間間都係mc批左就即刻派彩
係得支銀要等多一日
我唔撚明白唔撚清楚啊dllm
所以咪話Joe SIU鳩唔搭八囉,D料小過我都申請到,但我就rj,原因我只係諗到佢地有睇TU或者就真係我尋晚係度開名屌佢囉

同伴

睇tu有咩問題 除非你破緊/搞緊破產/被破產姐
Joe siu 唔係批果個
佢只係負責將你的資料比上去審核部,應該係審核部彈返轉頭話唔OK
形勢逆轉咗,BOC開波做得最好,ZA就一開波就被人屌,但宜家變咗BOC最閪最慢,ZA最好最快
Za 係咪批得鬆手啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞