【PS4】伊蘇VIII -丹娜的隕涕日-【無透劇攻略討論區】

437 回覆
5 Like 1 Dislike
豪華版送個2個主題有樣睇未
靚既話想買豪華版

$440入手
連兩本設定集 一本伊蘇8 一本閃軌3
$440入手

咁撚正
$440入手

咁撚正

閃軌個本好hea 當宣傳
$440入手

咁撚正

可唔可以影幾頁黎睇睇
買左download版諗緊為唔為兩本書仔買埋實體
$440入手

咁撚正

可唔可以影幾頁黎睇睇
買左download版諗緊為唔為兩本書仔買埋實體

轉自巴哈
伊蘇個本我覺得幾多野睇
隻game可唔可以中途轉難度?想試惡夢

最高既INFERNO以外可以隨時改難度

即係可以玩easy到打最後大佬轉惡夢拎獎盃?
我有白金強迫症

唔清楚, 未試過, 一開始試下選NIGHTMARE先,
然後試下轉唔轉得番EASY比較穩陣

不過玩慣EASY打LAST BOSS轉NIGHTMARE的話,
小心打到發狂飛手掣

打地下隱藏BOSS

個隻係藥水消耗機

正式發售既第一日
日本...... 就黎畀人清晒,
出左幾多貨就唔清楚
448 清左最後一隻
$439
普通店話藍店先有書
去到藍店又賣晒
hi
430HKQ
430HKQ

同上
但個code件甲點拎
430HKQ

同上
但個code件甲點拎

隻game係咪有杯要nightmare難度爆機
430HKQ

同上
但個code件甲點拎

去PSN入面碼, 再入GAME開道具項應該見到有DLC......
送果本設定集好正
泳裝DLC唔知幾時有
閃軌果本冇咩睇...想掉左佢..
430HKQ

同上
但個code件甲點拎

去PSN入面碼, 再入GAME開道具項應該見到有DLC......

入咗就唔見有(入完code,安裝埋個code個咩銀甲)
入到game都唔見有
點解咁平
450連書仔
430HKQ

同上
但個code件甲點拎

入咗就唔見有(入完code,安裝埋個code個咩銀甲)
入到game都唔見有

開左DLC個ITEM未先?
開左去到裝備欄最底應該有得裝

閃3有排都未出, 黎恩就已經忍唔住攬女

心口細左咁多
設定集明明大好多

心口細左咁多
設定集明明大好多

唔畫到咁大 之後D週邊 邊個買呀

日本一D熱心人仕既努力......

以前V版都玩過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞