【PS4】伊蘇VIII -丹娜的隕涕日-【無透劇攻略討論區】

437 回覆
5 Like 1 Dislike
沉曬

對哩隻game有興趣既人應該早就買左又爆晒機
冇興趣既人連入黎望一眼都唔會
少人玩無力吹起, 沉左就好難浮起

https://www.youtube.com/watch?v=8jCLTDkEYxQ
轉貼個無二段跳爬塔既方法
lm
沉曬

https://www.youtube.com/watch?v=8jCLTDkEYxQ

龜速咁玩到第五部開頭
好唔捨得船長
玩咗成個月終於爆機
玩完好空虛真係jrpg 通病黎

btw dana做老婆就正
一個人三個格 另送女神look
無晒人
vita版爆三次機諗咗好耐買唔買ps4版
最後都係買咗,尋日終於打爆機
次次玩到最後就好唔捨得 唔願走
好空虛
準備再玩一次
仲玩緊 玩左6X 個鐘, 爭最終BOSS 同埋地下聖大堂既FINAL BOSS未打
好想快啲睇結局, 但為左解啲濕鳩獎盃所以遲遲都未打爆
Hea住玩緊第五章
個箱點攞?
個箱點攞?

去到最高 跳->LOOK過去
個箱點攞?

呢到?
個箱點攞?

呢到?

唔係
你上到去差唔多放蛋嗰度
沉曬

我都白金左兩次
個箱點攞?

呢到?

唔係
你上到去差唔多放蛋嗰度

好 試試先 唔該
個箱點攞?

呢到?

唔係
你上到去差唔多放蛋嗰度

好 試試先 唔該

其實跳到最高層
用蘿莉跟猩猩學果招轉轉轉
就可以一下轉過去
我玩完true end點樣可以睇番另外2個結果?

YOUTUBE

YOUTUBE

2周目3周目

YOUTUBE

2周目3周目

之前有個巴打話玩完true end會係gallery 到有另外2個ending,係咪得psv先有

YOUTUBE

2周目3周目

之前有個巴打話玩完true end會係gallery 到有另外2個ending,係咪得psv先有

ps4都有,
入gallery

YOUTUBE

2周目3周目

ps4都有,
入gallery

果個結局1結局2就係另外2個ending?

YOUTUBE

2周目3周目

ps4都有,
入gallery

yes

YOUTUBE

2周目3周目

ps4都有,
入gallery

yes

我仲以為果2個ending係另外既劇情,原來淨係關長短事 btw 唔該巴打
邊到知自己入唔入到TE
邊到知自己入唔入到TE

冒險日誌睇自己遊戲紀錄既右下PART
要達成度200

做足支任, 搵齊漂流者就好大機會入到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞