【PS4】伊蘇VIII -丹娜的隕涕日-【無透劇攻略討論區】

437 回覆
5 Like 1 Dislike
常用角色你地會拎邊幾個角色用?

槍哥,男主同幼女(莉歌塔)

莉歌塔招轉轉轉好屈機 儲暈儲得勁快 一個FLASH MOVE轉2次就差唔多暈

莉歌塔招轉轉轉好屈機 儲暈儲得勁快 一個FLASH MOVE轉2次就差唔多暈

我鐘意用槍佬屈引槍爆擊/adol 劍光一閃

隻隻都平均玩下

隻隻都平均玩下

最好用一定係槍哥(瞄準太好用了)同亞特魯(掃到2046)
莉歌塔其實都係用嚟打下暈眩值就收工

佢果招好煩...轉完坐係地下....

跳高先用

DANA係近年伊蘇系列塑造得最成功既女角,
電擊雜誌排名僅次於老玩家情懷角菲娜, YS8其他女角都入到十大,
上集樹海最失敗, 冇一個女角入到圍

有得操作其實爭好遠
戲份都即時多好多

女提督算係樹海掛,係8其實都係出鏡一陣客串

排第10果個都有得操作架 不過真心

原來打錯字
沈默之塔隻野都幾難打
沈默之塔隻野都幾難打

最後果關迎擊戰同場有4隻
想問miss左兩個支線任會唔會去唔到true end
沈默之塔隻野都幾難打

有4隻隱boss咩? 我白金都唔覺
想問miss左兩個支線任會唔會去唔到true end

200名聲就得

轉左大半之後L1可以直接skip左坐地下呢個動作架bor
沈默之塔隻野都幾難打

110lv果關迎擊戰總共有6隻
其中一wave係4隻同場
沈默之塔隻野都幾難打

打撚完我都唔覺
沈默之塔隻野都幾難打

打撚完我都唔覺

btw迎擊戰唔係最高88lv咩
沈默之塔隻野都幾難打

打撚完我都唔覺

btw迎擊戰唔係最高88lv咩

https://youtu.be/KFrp__d_QxI
原來得3隻同場
95lv關 但尾王110lv
同埋想問冒險用品嘅白鷹水晶眼係有咩用
睇唔明描述,裝左又好似冇野咁
收到好耐一直冇用過啱啱先醒起有舊咁嘅野
同埋想問冒險用品嘅白鷹水晶眼係有咩用
睇唔明描述,裝左又好似冇野咁
收到好耐一直冇用過啱啱先醒起有舊咁嘅野

用黎行D未行過既地方, 即地圖未顯示既地方,
開地圖範圍擴大
https://www.youtube.com/watch?v=0J7I4mSoYf4

畀鬼佬睇既E3版Trailer
steam版九月中發售
畀鬼佬睇既E3版Trailer
steam版九月中發售

0:23分
鬼佬畀官方透劇
少左兩人相遇既震撼感
咩係創傷值?
同埋d技能熟練度你地點刷?要全max
咩係創傷值?
同埋d技能熟練度你地點刷?要全max

唔係玩中文版唔知咩係創傷值

練技能打蜂巢, 會係咁出黃蜂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞