【PS4】伊蘇VIII -丹娜的隕涕日-【無透劇攻略討論區】

437 回覆
5 Like 1 Dislike
差舊地下聖堂個獎杯
好撚煩嘅地圖

終於白金埋
係都要逼人爆一次機之後揀返係第六章到返去舊地下聖堂打完先拎到

保志表示好想有假放用黎玩YS8,
同埋已訂左完全版soundtrack

F社仲唔識做拿拿臨搵保志演出,
話晒保志N年前就已經係F社FANS
如果想玩埋咁多個ending要點做?分3次玩定係係某一章到save,跟住玩完一個end再load番去玩第2個?如果係呢個方法咁要大概咩位save?

真結局爆機可以去gallery到睇埋另外兩個ending

我玩到第四章先得73名聲係咪可以del save玩過
真結局聲望睇唔睇埋丹娜果邊?
二周目差個惡夢盃,想speed run

應該無影響 但你2周都未白金咩?

岩岩開二周,準備緊speed run

其實會唔會繼承埋名聲(200以上)
會就可以淨打boss拎埋白金
修女上山個任

其實會唔會繼承埋名聲(200以上)
會就可以淨打boss拎埋白金

冇,同埋所有樽裝藥水冇晒
修女上山個任

條八婆行遠少少都變智障唔識郁
修女上山個任

條八婆行遠少少都變智障唔識郁

耶撚係咁上下
除左個男爵之後
最憎既角色係佢
今集真係幾正
打到第6部唔係幾捨得完埋佢
屌終於爆機....真係好撚正....
依家爆左成個心好撚空虛.....特別係由出credit開始....
依家係咁哼首OST

DANA係近年伊蘇系列塑造得最成功既女角,
電擊雜誌排名僅次於老玩家情懷角菲娜, YS8其他女角都入到十大,
上集樹海最失敗, 冇一個女角入到圍
點解隻game可以咁耐玩
打左3個星期先第5章中間
仲要只係打hard
仲要只係打hard

我日日打都打左10日先岩岩過左5章

電擊雜誌排名僅次於老玩家情懷角菲娜, YS8其他女角都入到十大,

大少姐塔頂果幕幫佢加左好多分
仲要只係打hard

我日日打都打左10日先岩岩過左5章

琴日晏晝開新save,臨瞓前已經去到第六部開始
屌終於爆機....真係好撚正....
依家爆左成個心好撚空虛.....特別係由出credit開始....
依家係咁哼首OST

為左d歌特登買digi典藏版
買之前已經上網dl晒

有得操作其實爭好遠
戲份都即時多好多

有得操作其實爭好遠
戲份都即時多好多

女提督算係樹海掛,係8其實都係出鏡一陣客串

有得操作其實爭好遠
戲份都即時多好多

女提督算係樹海掛,係8其實都係出鏡一陣客串

排第19果個都有得操作架 不過真心
常用角色你地會拎邊幾個角色用?
常用角色你地會拎邊幾個角色用?

槍哥,男主同幼女(莉歌塔)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞