發唔發覺今時今日仲玩lol好撚慘?

180 回覆
216 Like 28 Dislike
垃圾唔係隻game 而係啲玩家
愈講求合作 玩得愈燥 一個戇鳩做錯嘢或者唔做嘢 你就愈燥
正如做一個group project 有個free rider 一樣

咩game 都係 唔好針對係LOL到 只係依隻game 普遍啲 多啲戇鳩玩家

樹大有枯枝 人多有白痴
垃圾唔係隻game 而係啲玩家
愈講求合作 玩得愈燥 一個戇鳩做錯嘢或者唔做嘢 你就愈燥
正如做一個group project 有個free rider 一樣

咩game 都係 唔好針對係LOL到 只係依隻game 普遍啲 多啲戇鳩玩家

樹大有枯枝 人多有白痴

完全冇睇內文
玩家太垃圾
toxic player 小學雞
動不動嘈交 troll game
俾狗玩

狗都唔玩
正常都玩ps4啦
其實玩得lol點解唔玩dota2

Dota 2唔夠balance
屌有啲濕9 Cham.真係場場都見
仲要好撚黑人憎
所以都係覺得LOL好玩啲

自認小學雞

ti6 得7隻英無比人用過
其實玩得lol點解唔玩dota2

Dota 2唔夠balance
屌有啲濕9 Cham.真係場場都見
仲要好撚黑人憎
所以都係覺得LOL好玩啲

自認小學雞

ti6 得7隻英無比人用過

屌嘥氣啦
玩LOL嘅99%都玩唔掂DOTA
叫佢控隻小飛象買吓裝都死咗九成
又要控傳卷 而家仲9格item
玩得多DOTA 白頭髮都出多幾條
S3玩到依家有感而發 其實 平心而論 成個問題係出自於台服呢個Server既問題 成班台仔睇台灣果D實況主睇到上哂腦 乜野國動統神果D 成個台服郁D就話要送你落去探親 輸幾粒頭又話要放推 場場都係咁 以為真係成個服台仔玩哂 重點係班台仔剩係識嘴炮 三句唔埋兩句見你香港人 就嘴左先講 又港仔又中國次等公民 反觀人地其他美服韓服 人地係真係為左玩Game 有溝通 有想贏 依家台服 一場十個人根本唔知有無兩三個係正常 風氣根本愈黎愈差 實力依家同東南亞服應該都係差唔多 所以無乜勁既人打台服 得番一班垃圾互雷

再講garena呢間公司 係 你係好威好勁好把炮 嘴炮就封帳 出Skin 收錢 你又識 掛機送頭永遠都制止唔到 一場贏既一個人衝出去係咁送 無事 相反嘴炮既 幾句就封你 真係笑死

利申 鑽石 已經想唔玩
玩dota dota2都算
你老母成班叫人玩乜撚payday黑沙
成個遊戲性質都唔撚同
你唔撚好話玩lf2
人地想玩MOBA你就話CSGO好玩
就好似地想食日本菜 你屌完人地食間野垃圾
同人講飲茶喇 飲茶正呀
用下你地個閪腦喇on9
其實好簡單
勝利就好玩
輸就唔好玩

咁隻game咪失敗囉
屌 出黎獻醜
過檔玩吓bf4啦
你會感受到咀炮係垃圾嘅表現
4舊水就可以好好玩

BF4死因:
Delay
On9隊友無人補AT位/醫兵變私人醫生
同埋屈槍
其實暴雪英霸都幾好玩 但係好似冇人玩咁

Hots無duck瘋狂農兵carry全隊
不了
成個遊戲性質都唔撚同
你唔撚好話玩lf2
同人講飲茶喇 飲茶正呀
用下你地個閪腦喇on9

我又唔覺Moba同類型黎講LOL合作性有幾好
不如你親手對比下
個community得個大字,垃圾到嘔

community黎講個人認為最正係tf2
其實暴雪英霸都幾好玩 但係好似冇人玩咁

Hots無duck瘋狂農兵carry全隊
不了

其實農兵 同 carry都有
不過呢隻game太食地圖機制 加埋有一個隊友唔知自己做緊乜就好易輸
得班廢機撚鐘意玩
中左
廢機迫住玩垃圾驚
慘過狗
1070 i7廢機都會玩lol
sor9ry囉
你地咁高級
玩過韓服就知台服質素幾低 差距極大
巴哈台服菁英玩家既列表
玩完ow 同 hots
發現lol真係好垃圾
講緊湊同合作完全比唔上呢兩隻game
Hots要合作去做地圖既objectives
Ow就大家一定要做返自己既野
Lol呢?前期慢慢farm,中期推下塔,後期先有團戰
無乜電腦game好玩 幾乎pvp類型既game都有外掛 得lol係叫無乜外掛 講到悶 玩鬥陣仲快悶

利申:i7 7700,gtx 980ti lightning,16GB 3200MHz ram

魔獸世界有外掛?

講嘢還講嘢
講埋自己部機嘅料出黎大聲啲?
仲要又唔撚係勁 普通料一部
問盡老母拎錢先買到?
無乜電腦game好玩 幾乎pvp類型既game都有外掛 得lol係叫無乜外掛 講到悶 玩鬥陣仲快悶

利申:i7 7700,gtx 980ti lightning,16GB 3200MHz ram

魔獸世界有外掛?

講嘢還講嘢
講埋自己部機嘅料出黎大聲啲?
仲要又唔撚係勁 普通料一部
問盡老母拎錢先買到?

安答 ho ball
玩完ow 同 hots
發現lol真係好垃圾
講緊湊同合作完全比唔上呢兩隻game
Hots要合作去做地圖既objectives
Ow就大家一定要做返自己既野
Lol呢?前期慢慢farm,中期推下塔,後期先有團戰

Lol前期一定要慢慢farm
Lol真係垃圾遊戲
成個遊戲性質都唔撚同
你唔撚好話玩lf2
同人講飲茶喇 飲茶正呀
用下你地個閪腦喇on9

我又唔覺Moba同類型黎講LOL合作性有幾好
不如你親手對比下

佢意思好似係用槍game比較moba game唔公平
唔係話lol係moba優勝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞