發唔發覺今時今日仲玩lol好撚慘?

180 回覆
216 Like 28 Dislike
我都覺
不過班fd玩咪跟住玩
佢地又冇動力嘗試新遊戲
btw推薦atlas reactor
4v4 戰棋
好鬼正
2009年出 玩得耐點都會悶
不過講到合作性 LOL真係冇得頂

講合作性 PUBG屌打LOL la Ching

DOTA? 小朋友打下LOL就當自己competitive player

你幾歲?

笑撚左

Lol合作性最少喎
人地ow cs 英霸 之類果啲合作性仲高啦

DOTA? 小朋友打下LOL就當自己competitive player

無得頂
你得一隻game?
點解關騰訊事

唔記得幾時收購咗riot
其實打lol最終目的係咪要1v1打贏Faker先叫爆機

小Perkz

但eu都係輸
仲有賽區認為殺爆faker=贏
好天真,哂3分鐘camp個冇flash嘅蛇女
s3打到依家,以前都有動力衝rank,依家真係越打越悶,間唔中玩一兩舖算

估到有人推番一堆策略game出黎講
個community得個大字,垃圾到嘔

你幾歲?

15碎
其實洗錢買skin係咪會勁d
玩家質素差
點解關騰訊事

俾佢收購咗
其實玩信長真係開心好多 仲記得果陣一出lol d friend 就即刻轉玩lol 得翻自己一個打信長 好無癮 局我轉打 lol
香港係咁嫁喇 佢地係覺得自己好撚勁
初初會用信長同lol比較
但前者真係冇更新可言
好多英雄技能組根本係錯誤配合
但都生存咁耐
LOL再冷門都有定期更新/改英
之於meta角黎講
呢個版算百花齊放
打比賽都好多種變化
唔同地區又有唔同風格
過檔玩吓bf4啦
你會感受到咀炮係垃圾嘅表現
4舊水就可以好好玩
世界就咁垃圾,不如一起集體自殺算啦,仲好玩過打LOL。
自己一個就覺得悶 有frd or 女一齊玩玩咩都覺得好玩
打機其次 有人一齊玩下開心下最重要
自己一個就覺得悶 有frd or 女一齊玩玩咩都覺得好玩
打機其次 有人一齊玩下開心下最重要

班毒撚無fd
唔好咁直接啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞