發唔發覺今時今日仲玩lol好撚慘?

180 回覆
216 Like 28 Dislike
LOL本來都係廢game黎
利申:玩教學悶到del game
2009年出 玩得耐點都會悶
不過講到合作性 LOL真係冇得頂

你幾歲?

lol學人講合作性
聽過payday未呀,小朋友
2009年出 玩得耐點都會悶
不過講到合作性 LOL真係冇得頂

你幾歲?

笑撚左

Lol合作性最少喎
人地ow cs 英霸 之類果啲合作性仲高啦

你知ow打乜鳩?
輸咪覺得悶囉
放工同班fd打一兩場不知幾好
而家你想約班fd出來食飯都難喇講真
我好想玩巨商呢種既升Lv game
打錢 升Lv 又可以組隊
但係黑橙執撚左巨商
又唔想新手重新玩過 所以打LOL算啦
黑橙屌你老母死全家

黑色沙漠等緊你

黑沙垃圾game
唔好水9人
但係黑橙執撚左巨商
黑橙屌你老母死全家

黑色沙漠等緊你

黑沙垃圾game
唔好水9人

最近沈迷緊ffxiv
點解關騰訊事

俾佢收購咗

騰訊好似係控股 策劃都係riot做番
細蚊囝game
點解關騰訊事

俾佢收購咗

騰訊好似係控股 策劃都係riot做番

支那Game
其實玩得lol點解唔玩dota2
lol呢隻GAME真係俾小學中學雞玩架

Dota 2唔夠balance
屌有啲濕9 Cham.真係場場都見
仲要好撚黑人憎
所以都係覺得LOL好玩啲

自認小學雞
其實玩信長真係開心好多 仲記得果陣一出lol d friend 就即刻轉玩lol 得翻自己一個打信長 好無癮 局我轉打 lol

屌 我都係 不過宜家都諗住棄lol d人質素真係太廿一
其實玩信長真係開心好多 仲記得果陣一出lol d friend 就即刻轉玩lol 得翻自己一個打信長 好無癮 局我轉打 lol

屌 我都係 不過宜家都諗住棄lol d人質素真係太差 或者可能轉韓服玩
都係平時同FD打下
自己就玩CSGO多
最大問題係有乜GAME可以唔洗課金又平衡又冇外掛純技術呢?
以前就話玩DIABLO 2 WAR 3 好撚過癮 而家隻隻GAME都廢 玩幾日就變左儲GAME
利申:乜GAME都有玩
屌人老母就ban你,已del!

Dota 2唔夠balance
屌有啲濕9 Cham.真係場場都見
仲要好撚黑人憎
所以都係覺得LOL好玩啲

自認小學雞

Dota2唔夠balance
一定balance過lol先囉
其實係你唔識玩姐
先覺得d英濕9
其實洗錢買skin係咪會勁d

買skin晒gas 你都係想睇 不如自己裝mod俾自己睇好睇 又唔係俾人睇 又冇加成 俾人睇到人地又唔會驚驚

屌 我都係 不過宜家都諗住棄lol d人質素真係太差 或者可能轉韓服玩

其實點解唔玩dota2呢
冇限死分路同出裝 打法多變
d人質素又好d(除左SEA server)

lol根本冇分路 係d台狗固步自封
玩美服同日服好自由冇話乜英一定要乜路

世界賽都係故步自封
但係黑橙執撚左巨商
黑橙屌你老母死全家

台伏啦 仲係人流好多架
新手都有加入 好多人幫

唔想重新升過
巨商要花金錢同大量時間先玩得起
中學先有咁既時間去玩
如果可以比番舊ac我轉去邊都唔是問題
有2神獸 黑橙買貴到屌老母

世界賽都係故步自封

條友講完自己有無笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞