發唔發覺今時今日仲玩lol好撚慘?

180 回覆
216 Like 28 Dislike
多人玩就係好game
無外掛最緊要
我都覺
不過班fd玩咪跟住玩
佢地又冇動力嘗試新遊戲
btw推薦atlas reactor
4v4 戰棋
好鬼正

終於有人提atlas reactor, 明明平衡度做得超好,遊戲性又夠,係宣傳不足唔夠多人玩
我都覺
不過班fd玩咪跟住玩
佢地又冇動力嘗試新遊戲
4v4 戰棋
好鬼正

終於有人提atlas reactor, 明明平衡度做得超好,遊戲性又夠,係宣傳不足唔夠多人玩

好玩自然會有人叫人玩啦
關咩宣傳唔宣傳
我都覺
不過班fd玩咪跟住玩
佢地又冇動力嘗試新遊戲
4v4 戰棋
好鬼正

好玩自然會有人叫人玩啦
關咩宣傳唔宣傳

你覺得唔關宣傳事咪唔關事囉
真係垃圾左好多 有朋友5排先會玩
無乜電腦game好玩 幾乎pvp類型既game都有外掛 得lol係叫無乜外掛 講到悶 玩鬥陣仲快悶

利申:i7 7700,gtx 980ti lightning,16GB 3200MHz ram

魔獸世界有外掛?

講嘢還講嘢
講埋自己部機嘅料出黎大聲啲?
仲要又唔撚係勁 普通料一部
問盡老母拎錢先買到?

衝出住黎柒
世界賽點玩d人就跟住點玩

真心打NG for FUN ,唔係troll ,姐係cait mid j4 support braum JG果種有d用但又唔係主流,自己想玩乜就玩乜

同frd 又得閒調路 mid去bot

想認真玩時候就練下英然後打rank

我又唔覺勝率好大分別,我frd認真玩佢55% ,我52%,呢3%買起開心有突

話台服d人係咁嘴炮你會唔會太認真,我會扮真心膠/on9/小妹/屌返轉頭,但唔會嬲咁去撚佢地
LOL而家根本變撚左MK仔攞黎扮毒L嘅game
成日見啲MK妹擺張LOL圖出黎問有冇人玩就一堆人仆出黎認
班低質MK妹為左扮毒溝MK仔又入埋game
結果單排嗰陣就成日見到幾條MK仔為左溝娘娘成日話要同人一齊推塔

P.S.朋友個妹就係為左溝仔先玩LOL
無乜電腦game好玩 幾乎pvp類型既game都有外掛 得lol係叫無乜外掛 講到悶 玩鬥陣仲快悶

利申:i7 7700,gtx 980ti lightning,16GB 3200MHz ram

魔獸世界有外掛?

講嘢還講嘢
講埋自己部機嘅料出黎大聲啲?
仲要又唔撚係勁 普通料一部
問盡老母拎錢先買到?

玩完ow 同 hots
發現lol真係好垃圾
講緊湊同合作完全比唔上呢兩隻game
Hots要合作去做地圖既objectives
Ow就大家一定要做返自己既野
Lol呢?前期慢慢farm,中期推下塔,後期先有團戰

Lol前期一定要慢慢farm

e家唔係s2啦 JG識玩節奏會推得好快 top又有tp傳去下路Gank/小龍戰
其實樓主有冇諗過
人大個左就冇咁想打機
打機都係為同班fd玩
唔理佢係lol定咩
玩暴雪啦 仲lol 咩
其實樓主有冇諗過
人大個左就冇咁想打機
打機都係為同班fd玩
唔理佢係lol定咩

graphic 幾好,故事幾強,都唔及同fd 一齊玩
S3玩到依家有感而發 其實 平心而論 成個問題係出自於台服呢個Server既問題 成班台仔睇台灣果D實況主睇到上哂腦 乜野國動統神果D 成個台服郁D就話要送你落去探親 輸幾粒頭又話要放推 場場都係咁 以為真係成個服台仔玩哂 重點係班台仔剩係識嘴炮 三句唔埋兩句見你香港人 就嘴左先講 又港仔又中國次等公民 反觀人地其他美服韓服 人地係真係為左玩Game 有溝通 有想贏 依家台服 一場十個人根本唔知有無兩三個係正常 風氣根本愈黎愈差 實力依家同東南亞服應該都係差唔多 所以無乜勁既人打台服 得番一班垃圾互雷

再講garena呢間公司 係 你係好威好勁好把炮 嘴炮就封帳 出Skin 收錢 你又識 掛機送頭永遠都制止唔到 一場贏既一個人衝出去係咁送 無事 相反嘴炮既 幾句就封你 真係笑死

利申 鑽石 已經想唔玩

同意,其實一場啲隊友識互相尊重,成場已經會好唔同
有啲人輸少少就放棄,其實真係抵你係低牌位
所以我好多時都只係同朋友玩就算
排rank都只會雙排
因自己一個玩真係好悶
利申:鑽一 只會定期打一場
玩完ow 同 hots
發現lol真係好垃圾
講緊湊同合作完全比唔上呢兩隻game
Hots要合作去做地圖既objectives
Ow就大家一定要做返自己既野
Lol呢?前期慢慢farm,中期推下塔,後期先有團戰

Lol前期一定要慢慢farm

S2係
最近好左
10分鐘左右開始多會戰
垃圾唔係隻game 而係啲玩家
愈講求合作 玩得愈燥 一個戇鳩做錯嘢或者唔做嘢 你就愈燥
正如做一個group project 有個free rider 一樣

咩game 都係 唔好針對係LOL到 只係依隻game 普遍啲 多啲戇鳩玩家

樹大有枯枝 人多有白痴

我個frd 成日玩埋d 呃傷英
團戰無咩作用
只係識追住人
不分輕重
話佢又怕傷友誼
好懷念以前同班fd 玩aoc cs 既日子

最慘係5排 有人英雄主義
疊馬
團戰唔參與
單挑就話我一換一

有時覺得lol 係咪唔使勝利
瘋狂solo play 就得

唔使推塔
唔使推兵線
只要打人殺人就得
贏左場交 輸左場game
#feeling confused
有無人覺得開始沒落
第一係遊戲內問題
英雄強廢差距太多
話曬差唔多7年
都仲會出現某英好強可以一打五
某英好廢用就等於輸咁濟呢種情況
甚至引伸英雄廢到無人用
或者成日改英
呢種成日改黎改去又改唔好真係好大問題

第二遊戲難度
積分雖然好好玩
但點吸引新手玩
正常人差唔多日日玩幾個鐘練習
一段時間先玩到上咩白金鑽石
真係浪費太多時間
唔好同我講咩天才
世界第一faker都玩左n年
仲要一改版就自己係咁試英

最慘係5排 有人英雄主義
疊馬
團戰唔參與
單挑就話我一換一

有時覺得lol 係咪唔使勝利
瘋狂solo play 就得

唔使推塔
唔使推兵線
只要打人殺人就得
贏左場交 輸左場game
#feeling confused

咁係因為你個朋友係其中一個累友,唔係隊友
有無人覺得開始沒落
第一係遊戲內問題
英雄強廢差距太多
話曬差唔多7年
甚至引伸英雄廢到無人用
或者成日改英

第二遊戲難度
積分雖然好好玩
但點吸引新手玩
真係浪費太多時間
唔好同我講咩天才

改嚟改去根本冇意思

騰訊又鍾意搵錢,出埋啲乜尻碎片、合成、開箱,成個遊戲有陣大陸柒味

咩好嘢比支那插隻腳埋嚟,都會變到勁衰勁柒,香港人應該深有體會。
有無人覺得開始沒落
第一係遊戲內問題
英雄強廢差距太多
話曬差唔多7年
甚至引伸英雄廢到無人用
或者成日改英

第二遊戲難度
積分雖然好好玩
但點吸引新手玩
真係浪費太多時間
唔好同我講咩天才

改嚟改去根本冇意思

騰訊又鍾意搵錢,出埋啲乜尻碎片、合成、開箱,成個遊戲有陣大陸柒味

咩好嘢比支那插隻腳埋嚟,都會變到勁衰勁柒,香港人應該深有體會。

係... 好多英之前識玩
改左之後唔識玩
skin 錢左哂埋
有無人覺得開始沒落
第一係遊戲內問題
英雄強廢差距太多
話曬差唔多7年
甚至引伸英雄廢到無人用
或者成日改英

第二遊戲難度
積分雖然好好玩
但點吸引新手玩
真係浪費太多時間
唔好同我講咩天才

改嚟改去根本冇意思

騰訊大陸好運姐電玩女神賣二百人仔
台服賣幾十算係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞