發唔發覺今時今日仲玩lol好撚慘?

180 回覆
216 Like 28 Dislike
自己一個就覺得悶 有frd or 女一齊玩玩咩都覺得好玩
打機其次 有人一齊玩下開心下最重要

班毒撚無fd
唔好咁直接啦

2009年出 玩得耐點都會悶
不過講到合作性 LOL真係冇得頂

講合作性 PUBG屌打LOL la Ching

DOTA? 小朋友打下LOL就當自己competitive player

估到有人推番一堆策略game出黎講

2009年出 玩得耐點都會悶
不過講到合作性 LOL真係冇得頂

講合作性 PUBG屌打LOL la Ching

DOTA? 小朋友打下LOL就當自己competitive player

估到有人推番一堆策略game出黎講

轉左玩OW
唔知點解我覺得新skin越精緻越多新特效
甚至仲多過舊skin
例如易大新375 skin 啲特效效果好似仲靚過510機甲
由S1開始玩,成日棄左一排總係有d野吸引我又玩返
唔知點解我覺得新skin越精緻越多新特效
甚至仲多過舊skin
例如易大新375 skin 啲特效效果好似仲靚過510機甲

次次出新Skin都有驚喜依下勁
無乜電腦game好玩 幾乎pvp類型既game都有外掛 得lol係叫無乜外掛 講到悶 玩鬥陣仲快悶

利申:i7 7700,gtx 980ti lightning,16GB 3200MHz ram

魔獸世界有外掛?
由S1開始玩,成日棄左一排總係有d野吸引我又玩返

由beta開始每星期最少玩五日
最近有一下 突然覺得玩死最個d野好悶
之後轉左一下玩法即刻俾人屌
"呢個meta無人咁玩"
"打中一定帶呢個"
"你sup唔出個件裝唔得架喎,唉今鋪實輸"
跟住就唔想玩,或者以前好想嬴,而家想for fun (但其實都想嬴)
同台仔嘴炮先係重點
自己一個就覺得悶 有frd or 女一齊玩玩咩都覺得好玩
打機其次 有人一齊玩下開心下最重要

班毒撚無fd
唔好咁直接啦

agree
呢隻game 我同朋友玩足一日都唔會厭 除非連輸到無癮
但自己玩就三場都嫌多
呢隻game 我同朋友玩足一日都唔會厭 除非連輸到無癮
但自己玩就三場都嫌多

係一場都嫌多
發唔發覺今時今日仲要踢波好慘

每次入Game都係重複性嘅動作,追住個波跑,鬥入波多,冇咩花樣,悶到抽筋
我好想玩巨商呢種既升Lv game
打錢 升Lv 又可以組隊
但係黑橙執撚左巨商
又唔想新手重新玩過 所以打LOL算啦
黑橙屌你老母死全家
但係黑橙執撚左巨商
黑橙屌你老母死全家

呢d屈裝屈錢 首輪過左就冇新手加入

每次入Game都係重複性嘅動作,追住個波跑,鬥入波多,冇咩花樣,悶到抽筋

踢波會半個月畀人改一次規則?
但係黑橙執撚左巨商
黑橙屌你老母死全家

黑色沙漠等緊你
但係黑橙執撚左巨商
黑橙屌你老母死全家

仲有美服可以玩,少外掛
正皮
其它game咁垃圾 想搵多人唔係fps既game難到仆街
其實暴雪英霸都幾好玩 但係好似冇人玩咁
打單機game基本上爆完機冇野做
大多數online game唔係本身要錢就係要屈錢先勁
基本上係得LOL/DOTA/HOTS之類既玩
咁呢三個我覺得各有各特色
鍾意邊個咪玩邊個咯
其實暴雪英霸都幾好玩 但係好似冇人玩咁
我就覺得英霸爽好多
節奏快、打合作、唔同地圖唔同op英

踢波會半個月畀人改一次規則?

規則係死既,球證場場都唔同,問你點玩..
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞