發唔發覺今時今日仲玩lol好撚慘?

180 回覆
216 Like 28 Dislike

Agree 安答
都冇game好玩
好多game買完返黎玩兩玩就game都懶得入
都冇game好玩

宜家變左儲game
有啲成堆個skin既就不斷出新skin
得3個skin個啲就繼續得3個skin
Rengar最新個個skin已經係s4 ssw
對比卡力斯易大呢啲成5-6個skin既就繼續出新
yes
打機真係好ON9
我唔好去屌女
宜家變左儲game

agger
yes
打機真係好ON9
我唔好去屌女

言語上定行為上
其實好簡單
勝利就好玩
輸就唔好玩
其實真係好悶
幾時淘汰左佢
其實好簡單
勝利就好玩
輸就唔好玩

明叔ho ball
有啲成堆個skin既就不斷出新skin
得3個skin個啲就繼續得3個skin
Rengar最新個個skin已經係s4 ssw
對比卡力斯易大呢啲成5-6個skin既就繼續出新

烏爾加特直頭俾人無視左,重做啦好心佢
點解關騰訊事
玩家太垃圾
toxic player 小學雞
動不動嘈交 troll game
俾狗玩
玩家太垃圾
toxic player 小學雞
動不動嘈交 troll game
俾狗玩

狗都唔玩
2009年出 玩得耐點都會悶
不過講到合作性 LOL真係冇得頂

你幾歲?
都冇game好玩

你老母 而加仲邊有online game玩
覺,特別係玩ng都屌曬老母咁,做咩野姐屌ng姐,殺你全家咩

你幾歲?

笑撚左
其實打lol最終目的係咪要1v1打贏Faker先叫爆機
無乜電腦game好玩 幾乎pvp類型既game都有外掛 得lol係叫無乜外掛 講到悶 玩鬥陣仲快悶

利申:i7 7700,gtx 980ti lightning,16GB 3200MHz ram

講合作性 PUBG屌打LOL la Ching
都冇game好玩

你老母 而加仲邊有online game玩

大把單機GAME好玩啦
不過出黎做野 放工都求其打幾鋪就算
無動力去爆機 witcher放左成年都未打完
NIER買返黎又係玩到一半

online game?DOTA CSGO囉
再唔係MMORPG有WOW(只限美服)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞