越嚟越唔想同老婆有身體接觸

703 回覆
1505 Like 110 Dislike
性慾乜真係關生完事咩?相信呢個世界真係存在冇性需要嘅女人,我老婆係其中之一。結左婚8年,一個仔4歲,咁多年黎應該平均兩個月一次都冇,除咗造人果排幾次之外,佢從來唔會要求要扑。兩年前買個盒condom(好似係12片)宜家都未用完,都唔知過期未。
有時一齊上床瞓低想撩下佢,平日就話第二日要返工,周末又出左成日街話攰下次先/下個禮拜先/M come/冇mood etc,甚至講埋啲「今晚唔想,你尋晚自己去左睇波咋」兩公婆扑野差唔多做到填表申請嘅程度。搞到我都冇癮,有時夜闌人靜佢瞓左自己落床打飛機算。
到真係開到波,每次都係公式咁,我用手指搞到佢高潮完先俾我插入,而且每次係同一個姿勢,咁多年都係,佢話其他姿勢佢就會痛喎。佢下面又好易乾,有時一乾左濕唔返大家都痛就玩完瞓覺。就算順利出出入入,一來只得一個姿勢,二來佢冇乜俾反應就咁攤喺度抬腳,仲會催我快啲。我通常係靠幻想其他女例如AV/女同事先爆發。最後都係獨自默默咁善後。
我係相信呢個世界係有冇性需要嘅女人而佢地仲覺得呢樣野好羞恥。華人社會應該唔少。
自問我都好幫手湊仔做家務,有請工人幫手。但有啲女人就係唔好性,唔關佢攰唔攰/生或未生事。
因為冇享受過
bro,不如你試下同佢講你感受,盡下力當係

如果都唔得,去搵個sp,sp唔係話搵就搵到個o岩,你揀人人揀你,但入grp預備定一定冇壞,最好搵d長期少少既,而唔係玩即日鮮果d
屋企唔開飯,咪出街食囉
換姿勢會痛
有冇建議過佢睇醫生
話唔定係有婦科病
有啲係因為身體結構問題
例如男上彎但女個洞偏低
想入就會好似夾硬隊入去咁
有fd係咁
痛到佢唔想扑
真係有高潮?
真係有享受過既話 無理由唔鍾意
佢會鐘意我用手搞到佢高潮,仲要求我撩邊個位。佢high完先到我埋牙,但佢啲反應就...
即係佢未試過扑野係舒服
想你快手令佢高潮左
然後佢俾你扑就覺得你會滿足到
聽落係冇溝通唔知對方需要
兩個負皮 閱讀理解應該U
死雞蟲 你老婆好慘
講得好呀清
我唔想連個嘴都生疱疹
都唔係嘅
結婚同生bb都有開心嘅時候
睇住佢由一舊飯慢慢到識行識走識叫爸爸都好sweet
睇下個老公幫唔幫手啦
如果個老公一返到屋企大爺咁又唔幫手湊下個b又唔幫手做少少家務
咁就真係同打三份工差唔多
我家姐個老公就係呢啲垃圾男人
個仔大大下就會由叫爸爸變左叫我死老野
孤兒院好慘的 同冇左童年冇分別
有冇家用都好 結左婚唔係應該有性生活架咩 你單方面唔比我 好難唔離婚囉
家有廢老, 食子文化
咁我寧願無童年
你技術問題
搞到咁辛苦 點解唔離婚
孤兒院係坐監呀 你信我你唔會想入
對住賤種廢老 = 一世都坐監 (精神)
mark my word
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞