越嚟越唔想同老婆有身體接觸

703 回覆
1505 Like 110 Dislike
帽事嘅!
我個frd結婚半年同老公已經冇性生活啦
個老公唔想搞
可能真係出面食飽
真係慘
我同樓豬講架
呢啲唔止連登仔會講
我出面返工啲老嘢都係咁講
一間相熟老店唔肯賣燒賣俾你,去第二檔買燒賣食
未結一齊住已經係咁
個個都講唔代表啱
咁你同我結婚係愛我定係想搵個人陪你吃喝玩樂咋?我唔想出街你唔識就返我?啫係。。。。大辣咩?
講到個西唔係人既一部分咁
咁班女人唔好叫男人陪佢呢樣個樣啦
同我結婚定同我隻腳隻手把口結婚呀
屌我不嬲打字都會打標點
係呀係呀
樓主又肥又短又快 算把啦 你揾日嚫佢去咗去打比佢 佢一定同緊做金毛大隻30cm搞緊 個個應該係我
明明所有野包括扑野都係情侶雙方既責任黎,你可以話你唔想,但係你有冇為對方諗過?男人夠唔想過節,係咪一句唔想就可以耍走你,你唔開心就係你唔啱,咁講法根本就好自私
去叫雞
你哋完全唔撚明白女人
大佬呀幫你生完小朋友出嚟已經元氣大傷
之後仲要幫你湊撚埋個b,冇工人冇四大長老幫手情況下肯撚定辛苦過你哋返工囉
凌晨bb喊唔訓教咪又係我哋走去氹佢餵奶換屎片
你哋呢?係隔離訓撚到成隻豬咁

再講,男人十個九個結左婚生撚完小朋友走樣仲走得快過女人
又肥又啤酒肚又冇鬼用又樣柒
放工返嚟淨係識叫老婆乜乜乜老婆乜乜乜,湊個仔已經好撚唔得閒仲要煮埋飯你食仲要煮埋個小朋友果餐
一嘈交淨係識講我返工好攰架大佬
我屌你啦,我唔撚攰?你起碼有得放假,我哋呢?係冇呀
實際上又要湊撚住你依個大細路

好喇,到夜晚你哋又撩9我哋扑野,大佬呀我哋得返依段少少時間玩下電話做返自己野
你咪撚煩9我啦!又冇貢獻又走樣
sorry真係對你冇性慾
可能出面有第二件帥哥我都會打返場波既
屌你 以為自己開post
勁想扑嘢 結咗婚想屌老婆好似仲難個出去食女
Pin
你個case 係咁姐, 唔代表樓主個case 係咁
咪一竹篙打一船人好喎絲打

利伸: 待離婚巴
我唔知樓主有冇走樣有冇人幫佢老婆湊
只係講出大部分生左小朋友既女人心聲
如果你無閪我仲點會同你結婚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞