越嚟越唔想同老婆有身體接觸

703 回覆
1505 Like 110 Dislike
啱呀 你老婆出去食係必須
痴線仲要睇佢哋個樣都覺得幾老可能都同我阿爸年紀差唔多嘅但係我阿爸個樣睇落後生過佢哋好多佢哋個樣做得我阿爺
仲要一生生四個
離婚啦仲諗
This is the end of the discussion.
Thank you
而家樓主咪上嚟問緊點樣修補婚後性關係囉
修補都未試過就叫雞 你當老婆係咩?免費雞?
做你老婆真係慘撚過做雞
有時係Rap 㗎
有一次個女人proof到個仔係個男人嘅
個男人呆撚咗坐咗喺度(佢本身唔想認)
然後個女人勁開心咁圍住個男人Rap

連個男人對住女人Rap
同意既
我意思係大家互相尊重
老公想要 老婆話明白但真係好攰
咁咪睇下有咩幫輕下等老婆冇咁攰
老婆又體諒吓老公既性需要 唔好下下話攰 冇mood

單方面話想搞 搞唔到就話個老婆
個老婆可能有責任
但個老公一定唔係岩晒
屌 link 呢
老實
係咁屈人性冷感
唔通有大隻靚仔oppa話服侍佢,佢都性冷感咩
檢討咗自己先,有冇營造吓浪漫吓呀?
如果翻工翻足全日冇心機扑嘢都好正常啦
扑嘢又唔係真係就咁插個窿就算又清潔又要沖涼,都兩個鐘起跳
唔洗,你夠狠心就得,保良局無得唔收
唔需要人身攻擊咩廢老毒L
當你親身經歷過就會明白
生仔真係玩死自己,陀又辛苦,生又辛苦,一大堆後遺症,性慾都無埋,仲要比老公嫌棄,個老公仲想離婚,都仲未計要洗幾多錢同精力去教去養,做女人要經歷呢啲真係慘,唔生咪好地地囉,宜家一定性生活美滿
離婚啦,你都係想屌閪啫
無用,女人情緒(情慾)唔係用談判邏輯説服可以改變

男人可做到係令自己唔索取對方,冷淡返個熱度去處理
令對方知道自己無左性吸引力先可能撻返着
女都可以咁諗
你老婆口爆個麻甩佬,比人地巨龍鑽入去,奶頭又被人啜到黑晒,夜晚又同你kiss,你接受到?
其實男仔都係咁
我阿媽都唔會同我提關於性嗰啲嘢
最多有時比佢捉到攞啲鹹濕野打j
我阿爸有時好少同我講呢類嘢
不過好少時候同我同我講要點樣細條jer
一開頭我都有請教佢
不過最獲益良多就係問我個家庭醫生同埋上網搵資料
因為個醫生我由細睇到大所以應該都信得過
同埋我嗰陣時唔知條jer發育成點直接喺佢面前除褲因為唔係太想割包皮但係個醫生就話劣到出嚟就唔使割
不過喺度要介紹下一個性頻道
嗰個許藍方醫生教嘅嘢都幾有料
人又係靚女脾氣又幾好
好多人send碌鳩俾佢睇都係輕聲罵幾句唔好再send俾佢睇
https://youtu.be/8jgjC_ihKHg
係出面叫雞純發洩好啦
留精不留情
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞