越嚟越唔想同老婆有身體接觸

703 回覆
1505 Like 110 Dislike
樓主你個死仆街,叫雞仲嫌老婆唔俾搞你咁dirty人地先唔想俾你掂呀
有啲呢心態一開始就唔適宜結婚生仔,成世叫雞好啦唔好害人
咪係
起連登唔叫係on9
亦都唔想比佢掂到我

似係樓豬已經帽左
巴打,不如俾我試下
可能已經被屌過
你錯喇
我就係一個活生生嘅例子
我冇老公搵錢咁叻,加上四大長老唔會幫手湊,個個要返工
屋企冇空間俾工人住,焗住要我放棄工作係屋企湊仔
我就係果個係屋企做家務加湊仔煮飯既家庭主婦
仲有,我仲瘦撚過未生之前
點解?因為日日做依啲個人會瘦囉又用神又用力
有時又俾一大一細激死

你以為個個bb四個月就戒左夜奶?
我果件差唔多一歲先戒到,身邊d朋友五個生完三個到一歲都未戒到夜奶
你未有過小朋友咪撚9up啦好心
好明顯係老婆唔愛你, 只不過係趕30 前死線搵人埋單, 跟手趕生仔跟上朋友們的人生步伐
所以我係支持繼續同其他異性相處
女人無左欲望係因為男方無左選擇權

而家係我有選擇屌唔屌你既主動權

糟糠之妻不可棄
偶爾偷吃没關係

政治正確D就係有自己生活形態(例如事業,興趣)
聆聼遵從自己内心聲音
唔好對女人卑躬屈膝
唔好比個西影響你既priority
家庭責任當然負責,但唔係用交易,索取既心態
就算你唔比我同床我都會做。

咁女人先有機會有返欲望(原來我仲未馴服呢個男人)
同感, 唔通個b 要食你唔俾佢食咩, 不過我唔排除香港好多on9 迫個b 3 個月就戒奶嘅仆街
你又知我冇小朋友?
夜晚3-4點個轉要1歲先戒?
你11點個轉俾佢飲奶粉/一半奶粉唔好飲人奶咪唔會醒囉,要返工既都係咁做

我9up,定係只係怪你自己搵唔到多d錢租大d少少
出來做野非廢青都2-3萬,請姐姐再俾多3000租3房咪解決問題囉
你幫佢湊下仔做下家務 冇咁多嘢擔心焦慮 就易成事啦
點樣解釋陳茵微???
根本好多香港人都係大細路、港孩
30歲都係住屋企食屋企
有阿媽甚至工人照顧

有部份男人結左婚會expect老婆做埋老母果份
照顧晒佢起居飲食(even個女人都要返工)
我覺得個屋企大家都有份
就算你份工忙啲放工返黎會好攰唔想做
咪放假一齊去買下餸,或者負責一星期吸一次塵呢啲囉
只係簡單野但起碼show到個責任
唔係撓埋雙手等人服侍
你幾撚時死?
買啲春藥比佢食
佢都唔係地球人 點解釋
多謝
好開心見到同路人
我都Respect 你!

其實連登都有唔少好似我地咁可以正正常常討論
但可遇不可求
好多時都第一句就屌9人
尤其講到拍拖,搞野果啲
一係叫你臭雞一係就叫你分手

其實好多野大家只要平心靜氣傾掂佢
連登,甚至呢個世界會開心簡單好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞