越嚟越唔想同老婆有身體接觸

703 回覆
1505 Like 110 Dislike
要老婆做多啲, 首要係要佢enjoy. 要佢瞓喺度成條死屍咁等你出火,不如搵個公仔.女人係要氹㗎, 夫妻關係良好, 老婆feel到你對佢好,佢都會容易啲起火.想同老婆長做長有,做男人要花啲功夫.
有無同佢傾下
支持你女朋友或者老婆偷食
我同你相反 我返工攰到仆直
但我老婆又想要 有時求其交下戲算
要老婆做多啲, 首要係要佢enjoy. 女人係要氹㗎, 夫妻關係良好, 老婆feel到你對佢好,佢都會容易啲起火.想同老婆長做長有,做男人要花啲功夫.
過來人⋯除咗攪嘢問題,有冇其他問題先?
我以前都有相同情況, 見老婆咁攰,都唔忍心搞佢咁多. 到細路大咗, 佢轉埋做part time.兩個人搞嘢每週次數倍增, 佢係enjoy唔係交功課. 有時女人真係因為太過攰.
會唔會其實係佢已經比你更早偷跳左
講咁耐原來你死雞蟲黎
仲講到好似老婆錯哂咁
好撚嘔心
生理因素而言,女性係哺乳期性慾低下
而且通常女性接近嬰兒或接觸激發母愛既嘢,性慾會下降
所以通常建議哺乳期不要性交,妻子幫打飛機或口交處理丈夫性慾
哺乳期結束和傷口好返後,性交唔好係嬰兒旁邊,應該遠離嬰兒,上面啲人建議去酒店二人世界係常見既解決方法
仲有一啲說法係要選擇多樣性基因,生完仔後只對嬰兒生父冇性慾
不過有啲女人生完仔會性慾上升,除咗生理原因,仲因為解開咗心理束縛,更加享受性行為

夫妻雙方都應該用心經營婚姻,坦誠溝通
不過樓主呢個叫雞出軌既case就算吧啦
祝福佢哋早日離婚
因為喺香港湊仔好大壓力姐
Yes 仔 老公 加 本身份工 等於打3份工
呢個post真係教識我地
問清問楚先好結
叫雞都要加密?
連登叫雞天經地義喎
未試過外遇都唔好話自己愛對方
後面有人解釋咗
係生理因素喎,正常現象嚟
可能佢都唔知點解會咁覺得
但總之唔想,唔想邊有得迫㗎
好真實,係時候去學識如何分配性與愛。
性唔係乞求返黎
令自己有返選擇權,可以分擔下老婆休息下
佢有返引就唔好咁快比佢,吊下癮先

可以打完車輪濕晒都唔搞

咁就應該會愈黎愈淫,求返你屌佢
用力攬住佢、好溫柔咁摸佢個頭
你平時係咪都係用你條jer駁落你個屎忽窿度當係扑咗嘢
其實呢個好真
不過事實係好難聽

同啲鬼佬好中意食賓印咁
因為歐美食撚厭
懶撚到
睇巴打俾老婆逼奉子結婚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞