越嚟越唔想同老婆有身體接觸

703 回覆
1505 Like 110 Dislike
有聲
開心見誠講過九次
一係冷戰,一係話會夾夾
之後都係冇左件事
收家用就要幫你出火做你老婆真係好撚慘
你無尊重過佢你只係當佢工具人咋
仔又要湊又出火
依家同女朋友都係咁
佢話番工壓力大 放假都會想出去食飯唔想扑
已經近三四個月
結婚生b真係戀愛墳墓
我係女人
但咁講野既女人真係唔知娶黎做乜
過來人: 幫手做下家務,包你有閪屌
好明白樓主的情況,我仲要兩公婆同個仔訓同一張床,兩公婆更加聖人mode,無可能會攪野,宜家解決需要唯有自己搵時間快手打個飛機就算。
我同你一模一樣,我結婚都有10年了,我現在思想上已出了家,因有時間可以自學道教思維想,現在基本上係無欲無求。
代入一下老婆啦
生完本身生理就令性慾減低,呢樣佢都唔想
你行緊聖人mode再要你搞都say no啦
再講,湊仔真係唔洗用神用力咖咩
攰之餘 仲要無假放
咁如果平時完全唔幫手又真係幾衰既
個屋企大家有份
當然知你返工辛苦,但有時主動幫少少都開心
都真
過千正皮都證明幾多人同感
你解決咗個問題,佢就會解決你嘅問題
但如果用做家務做「交換條件」
即係證明你本身係完全唔會幫
咁就唔係咁好啦
為左扑野先做家務
都唔係話交換嘅,只不過之前都係一直都係佢做,又要照顧小朋友,係會攰嘅,咁你減輕佢嘅負擔,慢慢同佢傾吓,情況一定會有好轉
你本身完全一樣家務都唔會做?
你而家體諒佢係好,都唔太遲
結左婚要記住頭家大家都有份
唔好老馮要一個人負責晒一樣野(各方面都係)
永遠都係我拒絕佢
時間長左真係對佢一啲興趣都冇
你口吻好似當食生菜咁
根本就係食過返尋味唔想再掂你老婆
你好污糟 抵你老婆唔俾你掂
咪撚理佢啦
成日將自己啲戇鳩小眾野圍爐打飛機
講到好似清泉咁
人地唔識就係人地柒咁
啲垃圾係鐘意扮晒與眾不同來刷優越感
樓主先嘗試好好同老婆溝通下,睇下有無方法改善,定一個期限畀自己(例如三個月)
期限過後都無改善,一定要離婚。唔離婚嘅話,一定後悔
仲係男人搵錢多,女人喺屋企湊仔做黃面婆?離婚男人俾贍養費?
呢d case係咪幻想出來?

大學畢業好多男女搵差唔多錢,甚至乎女既搵多d,生完都係繼續返工
好多case我見生完身走樣,又肥,過左一年都係俾生之前肥30磅+,喺街度見到普通男人拖住個肥師奶
仲要香港大把都係有賓賓湊,邊度有咁多家庭主婦?
餵夜奶都係兩個輪流餵,4個月大就戒夜奶啦

所以上連燈勿認真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞